Benidorm viert opnieuw de Middeleeuwse markt van 4 tot en met 7 mei

Benidorm viert opnieuw de Middeleeuwse markt van 4 tot en met 7 mei
Beeld: Ayuntamiento Benidorm / web

Benidorm viert opnieuw de Middeleeuwse markt van 4 tot en met 7 mei

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

De Middeleeuwse markt ‘Benidorm Medieval’ keert terug naar het Elche Park met ongeveer honderd kramen en talloze shows en animaties. Deze drukbezochte markt zal plaatsvinden van donderdag 4 mei tot en met zondag 7 mei, ter gelegenheid van de viering van de 698e verjaardag van de toekenning van de ‘Carta de Poblament’, de stichting van Benidorm als dorp in het jaar 1325.

Het initiatief, georganiseerd door de afdelingen Feesten en Handel van de gemeente Benidorm, wordt ondersteund door de Vereniging van Handelaren en Ondernemers van Benidorm en het bedrijf Legend Especialistas, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de sfeervolle activiteiten.

Vanuit de organisatie wordt benadrukt dat de Middeleeuwse markt niet alleen een toeristische attractie is, maar ook een vrijetijdsoptie biedt voor alle leeftijden. Naast de themastands kunnen bezoekers genieten van muzikale optredens, straatanimatie, kinderspelletjes en een breed scala aan shows.

Kinderen hebben een breed scala aan attracties tot hun beschikking, evenals een speelruimte en ambachtelijke workshops. Bovendien kunnen alle bezoekers genieten van een fotobooth om een herinnering mee naar huis te nemen van hun bezoek aan de middeleeuwse markt.

De Middeleeuwse markt opent haar deuren op donderdag 4 mei om 17.00 uur, hoewel de officiële opening plaatsvindt op vrijdag 5 mei om 17.30 uur. Vanaf die dag tot en met zondag 7 mei zal de middeleeuwse markt ’s ochtends geopend zijn van 10.30 tot 14.00 uur en ’s middags van 17.00 tot 22.30 uur.

Ga naar de inhoud