De Paradores hotels gaan op 25 juni weer open in Spanje

De Paradores hotels gaan op 25 juni weer open in Spanje
Beeld: Parador Granada / Paradores.es

De Paradores hotels gaan op 25 juni weer open in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Paradores staatshotels openen op 25 juni de deuren van zowel de hotelkamers als de gemeenschappelijke ruimten, zwembaden, bars en restaurants in de meer dan 120 luxe hotels die de keten heeft in Spanje en Portugal. Op dezelfde datum zal de nieuw gebouwde Parador Costa da Morte in Muxia (A Coruña, Galicië) geopend worden en opent ook de compleet verbouwde Parador de Aiguablava in Begur (Gerona, Catalonië) haar deuren.

De Paradores staatshotel sloten op 15 maart toen de noodtoestand werd afgekondigd in Spanje. Nu men in Spanje bezig is met het de-escalatieproces dat met Fase 3 op 22 juni moet eindigen en dat ook bekend is dat vanaf die datum de inwoners van Spanje weer door het hele land mogen reizen én dat vanaf 1 juli ook het internationale toerisme weer op gang komt, is het tijd om de luxe en exclusieve hotels op 25 juni te openen .

De Paradores zijn bij de internationale reiziger steeds populairder aan het worden en dat is niet voor niets. Er zijn inmiddels meer dan 120 Paradores in Spanje te vinden en ook 1 in Portugal maar alle hotels zijn gelegen in verbouwde kloosters, paleizen, kastelen, monumenten of zijn op speciale plaatsen gevestigd. 

Bekijk alle Paradores op DEZE KAART van Spanje.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.