De Paradores hotels gaan op 25 juni weer open in Spanje

De Paradores hotels gaan op 25 juni weer open in Spanje
Beeld: Parador Granada / Paradores.es

De Paradores hotels gaan op 25 juni weer open in Spanje

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Paradores staatshotels openen op 25 juni de deuren van zowel de hotelkamers als de gemeenschappelijke ruimten, zwembaden, bars en restaurants in de meer dan 120 luxe hotels die de keten heeft in Spanje en Portugal. Op dezelfde datum zal de nieuw gebouwde Parador Costa da Morte in Muxia (A Coruña, Galicië) geopend worden en opent ook de compleet verbouwde Parador de Aiguablava in Begur (Gerona, Catalonië) haar deuren.

De Paradores staatshotel sloten op 15 maart toen de noodtoestand werd afgekondigd in Spanje. Nu men in Spanje bezig is met het de-escalatieproces dat met Fase 3 op 22 juni moet eindigen en dat ook bekend is dat vanaf die datum de inwoners van Spanje weer door het hele land mogen reizen én dat vanaf 1 juli ook het internationale toerisme weer op gang komt, is het tijd om de luxe en exclusieve hotels op 25 juni te openen.

De Paradores zijn bij de internationale reiziger steeds populairder aan het worden en dat is niet voor niets. Er zijn inmiddels meer dan 120 Paradores in Spanje te vinden en ook 1 in Portugal maar alle hotels zijn gelegen in verbouwde kloosters, paleizen, kastelen, monumenten of zijn op speciale plaatsen gevestigd. 

Bekijk alle Paradores op DEZE KAART van Spanje.

Ga naar de inhoud