Omroep Max opnieuw in Spanje voor opnames ‘We zijn er bijna’ tv-programma

Omroep Max opnieuw in Spanje voor opnames ‘We zijn er bijna’ tv-programma
Beeld: Omroep max (web)

Omroep Max opnieuw in Spanje voor opnames ‘We zijn er bijna’ tv-programma

MADRID – Het populaire tv-programma ‘We zijn er bijna’ is voor het nieuwe seizoen weer voor opnames in Spanje. Nadat de kampeerders in 2021 in Nederland moesten blijven vanwege het coronavirus en de opnames in 2020 helemaal niet door konden gaan, is het team van Omroep Max en Alalena Mediaprodukties opnieuw in Spanje.

De groepsreizen zijn populair bij de kampeerders op leeftijd. Niet omdat op eigen gelegenheid reizen onmogelijk is geworden, maar omdat het reizen in een groep gezellig is, de excursies van te voren zijn geregeld en je meer ziet dan je in je eentje kunt organiseren. 

Dat blijkt ook wel uit de populariteit van het tv-programma ‘We zijn er bijna’ waarbij bij elke aflevering al jaren circa 2 miljoen Nederlanders voor de buis zitten te kijken naar de avonturen van 25 echtparen op vakantie. Het is in 2022 de derde keer dat het programma naar Spanje komt, dat gebeurde namelijk ook al in 2016 in combinatie met Portugal en in het tweede seizoen 2012, alweer tien jaar geleden. 

Presentatrice Martine van Os volgt de stoet kampeerders en dat bevalt haar goed: “Alle rangen en standen vallen weg op de camping. Het is mooi om te zien hoe mensen met een bijzonder verhaal en een bewogen geschiedenis lief, leed en lol met elkaar delen, hoe verschillend ze ook zijn. Tijdens zo’n reis blijkt maar weer dat het echte leven vol zit met de meest indrukwekkende verhalen. Vooral als het om mensen gaat die het leven al wat langer geleefd hebben.” Bekijk HIER alle avonturen van de afgelopen jaren.

Via deze Spaanse krant weten we dat er opnames zijn gemaakt in Salamanca in Castilië en León waar de deelnemers aan de reis door het oude centrum hebben gewandeld. Verder hebben we helaas geen informatie kunnen achterhalen over waar de reis nog meer naartoe gaat en wanneer het programma op de televisie wordt uitgezonden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.