Eerste flamingo-run op het strand van Valencia

Eerste flamingo-run op het strand van Valencia

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Voor de allereerste keer wordt er op het strand La Malvarrosa in Valencia een flamingo-run gehouden. Het gaat hier om een wedstrijd waarbij de renners moeten deelnemen met een opblaasbare strand flamingo. Deelnemers met een pizzapunt, eenhoorn, krokodil, donut en andere opblaasbare accessoires mogen niet meedoen.

Het initiatief van de eerste flamingo-run of in het Spaans carrera con flotadores de flamencois van de leverancier Flamingueo die uiteraard de kans zal grijpen om het assortiment zwemattributen te promoten.

Verwacht wordt dat deze zaterdag 30 juni er zo’n 200 deelnemers zullen zijn die een bedrag betalen en daarbij een opblaasbare flamingo krijgen om mee te doen aan de wedstrijd. Het zal zeker een bonte stoet worden op het La Malvarossa strand in Valencia.

Deze flamingo-run is onderdeel van de Taronja Games die op dezelfde plaats gehouden worden met muziek en activiteiten onder de noemer #sportainment.

Voor Valencia is de flamingo-run deze zaterdag het begin van een jaarlijks terugkerend evenement maar op andere plaatsen in Spanje zoals Ibiza en Barcelona vinden soortgelijke activiteiten plaats.

Detail is dat het bedrijf Flamingueo gesponsord wordt door Lanzadera, de organisatie van de Mercadona eigenaar Juan Roig om beginnende start-ups bedrijven uit de regio Valencia een kans te geven.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.