Eerste flamingo-run op het strand van Valencia

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Voor de allereerste keer wordt er op het strand La Malvarrosa in Valencia een flamingo-run gehouden. Het gaat hier om een wedstrijd waarbij de renners moeten deelnemen met een opblaasbare strand flamingo. Deelnemers met een pizzapunt, eenhoorn, krokodil, donut en andere opblaasbare accessoires mogen niet meedoen.

Het initiatief van de eerste flamingo-run of in het Spaans carrera con flotadores de flamencois van de leverancier Flamingueo die uiteraard de kans zal grijpen om het assortiment zwemattributen te promoten.

Verwacht wordt dat deze zaterdag 30 juni er zo’n 200 deelnemers zullen zijn die een bedrag betalen en daarbij een opblaasbare flamingo krijgen om mee te doen aan de wedstrijd. Het zal zeker een bonte stoet worden op het La Malvarossa strand in Valencia.

Deze flamingo-run is onderdeel van de Taronja Games die op dezelfde plaats gehouden worden met muziek en activiteiten onder de noemer #sportainment.

Voor Valencia is de flamingo-run deze zaterdag het begin van een jaarlijks terugkerend evenement maar op andere plaatsen in Spanje zoals Ibiza en Barcelona vinden soortgelijke activiteiten plaats.

Detail is dat het bedrijf Flamingueo gesponsord wordt door Lanzadera, de organisatie van de Mercadona eigenaar Juan Roig om beginnende start-ups bedrijven uit de regio Valencia een kans te geven.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

Reageer op dit artikel

  Abonneren  
Abonneren op
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.