Search
menu
Search

Twee Spaanse hotels in de top 30 lijst van beste hotels ter wereld

Twee Spaanse hotels in de top 30 lijst van beste hotels ter wereld
Beeld: Rosewood Villa Magna / web

Twee Spaanse hotels in de top 30 lijst van beste hotels ter wereld

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Travel + Leisure heeft, zoals gebruikelijk elk jaar, haar ranglijst van de 100 beste hotels ter wereld gepubliceerd. Deze rangschikking is gebaseerd op de feedback van haar gebruikers, waarbij gelet wordt op aspecten als faciliteiten en kamers, locatie, service, maaltijden en prijs-kwaliteitverhouding. Afhankelijk van hun locatie en aangeboden diensten, worden de hotels ingedeeld als resorts, stadshotels of safarilodges.

Volgens de lezers behoren twee Spaanse hotels tot de 30 beste hotels: Rosewood Villa Magna in Madrid, dat de 19e plaats inneemt, en Finca Cortesin Hotel Golf & Spa in Málaga dat op de 28e plaats staat. De eerste plaats wordt ingenomen door Four Seasons Sultanahmet in Istanbul (Turkije), terwijl The Bushcamp Company’s Mfuwe Lodge in het South Luangwa National Park (Zambia) de tweede plaats inneemt en Andaz Bali in Bali (Indonesië) de derde.

Het Rosewood Villa Magna hotel is te vinden aan de Paseo de la Castellana in de Spaanse hoofdstad Madrid en is in 2021 heropend na een renovatie van het oorspronkelijke pand uit 1972. Het beschikt over 154 kamers, allemaal ingericht in de authentieke stijl van de Salamanca-wijk. Bijzonder opmerkelijk zijn de twee suites die de grootste terrassen van de hoofdstad hebben.

Het Finca Cortesin Hotel Golf & Spa hotel in Casares, gelegen in de provincie Málaga, biedt gasten 67 kamers en heeft ook een van de best gewaardeerde golfbanen van het land. Vergeleken met het vorige jaar heeft het hotel zijn positie met 16 plaatsen verbeterd.

Ga naar de inhoud