skip to Main Content

Spectaculair gelegen modernistische “Villa Paula” in Barcelona staat te koop

Mooi gelegen modernistische villa Barcelona te koop

Living

BARCELONA – Wil je een B&B beginnen in Barcelona of een klein Boutique hotel? Dan is dit je kans. Villa Paula staat te koop, een modernistische villa die gebouwd werd in 1912 en gelegen is in de wijk Sarrià-Sant Gervasi, op een heuvel met uitzicht over Barcelona. Enige knelpunt voor veel toekomstige B&B-houders is wellicht de vraagprijs.

De meer dan honderd jaar oude villa kan van jou zijn voor slechts 6.650.000 euro (dat is dus 6,6 miljoen euro). Dat is natuurlijk veel geld maar daar krijg je dan ook wat voor. Een villa van 720 m2, 8 slaapkamers en 9 badkamers met een ruime tuin rondom de woning. De kamers zijn met elkaar verbonden via een eigen lift en alles is voorzien van airco’s. Uiteraard is er een zwembad en zijn er vier terrassen te vinden.

De woning is in perfecte staat, dus het is een kwestie van het uitschrijven van een cheque of het geld overmaken, koffers pakken en intrekken om te genieten van een spectaculair uitzicht over Barcelona en de Tibidabo berg in een oase van rust niet ver van het centrum van de stad.

De woning wordt aangeboden via de makelaar Living waar op de website overigens nog meer interessante woningen te staan in dit deel van Barcelona. Allemaal goedkoper dan deze modernistische Villa Paula maar nog steeds boven de 2 miljoen. Ook bij die andere woningen is het prijskaartje wellicht het enige probleem.

Foto’s: Inmobiliaria Living

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 11 reacties
 1. Wel zeker goede wifi-ontvangst, met zo´n foeilelijke toren naast de deur.

 2. Prijs valt me wel mee. Eén transportje coke of hasj vanuit Marokko is genoeg. Maar ik heb al vijf villa’s aan de Middellandse Zee en drie appartementen in de USA . Dus kan het voor 5 ton?

 3. Zo’n fijn gratis bericht wil ik ook wel gebruiken. Dit is toch niet de plaats daarvoor!

 4. He Remco, gaan we nu ook al in de huizen? Met een vraagprijs van 6.650.000,- is dat dus meer dan 8 ton !!!!!! (€ 833.000) per slaapkamer! Dan mag je nog wel wat kamertjes verhuren en aan een fikse prijs om alleen al je investering er uit te halen. hahaha.
  Het is m.i. beter gewoon redactionele nieuws artikelen te schrijven en niet verkapt makelaar te zijn.

  1. haha nee hoor, is gewoon nieuws (klik op de link naar het krantenartikel) en vond het wel geinig om over B& te schrijven (wat uiteraard niet serieus bedoeld was)

 5. Volgens de wet
  Zal B&B wel niet gaan, elke
  ( slaap ) kamer moeten van wegkant een eigen ingang hebben..
  Mag niet door de hoofdingang van de eigenaar en eigenaar mag dan zelf ook niet in dat huis wonen. Volgens de wet

  1. Is dat in elke regio zo? Dan ken ik er enkelen in Catalonië die zich niet aan de wet houden

  2. haha was ook als een grapje bedoelt. Ik denk niet dat iemand meer dan 6 miljoen euro gaat uitgeven voor een B&B … wat moet een kamer dan wel niet kosten 😉

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken