Spectaculair gelegen modernistische “Villa Paula” in Barcelona staat te koop

Spectaculair gelegen modernistische “Villa Paula” in Barcelona staat te koop

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BARCELONA – Wil je een B&B beginnen in Barcelona of een klein Boutique hotel? Dan is dit je kans. Villa Paula staat te koop, een modernistische villa die gebouwd werd in 1912 en gelegen is in de wijk Sarrià-Sant Gervasi, op een heuvel met uitzicht over Barcelona. Enige knelpunt voor veel toekomstige B&B-houders is wellicht de vraagprijs.

De meer dan honderd jaar oude villa kan van jou zijn voor slechts 6.650.000 euro (dat is dus 6,6 miljoen euro). Dat is natuurlijk veel geld maar daar krijg je dan ook wat voor. Een villa van 720 m2, 8 slaapkamers en 9 badkamers met een ruime tuin rondom de woning. De kamers zijn met elkaar verbonden via een eigen lift en alles is voorzien van airco’s. Uiteraard is er een zwembad en zijn er vier terrassen te vinden.

De woning is in perfecte staat, dus het is een kwestie van het uitschrijven van een cheque of het geld overmaken, koffers pakken en intrekken om te genieten van een spectaculair uitzicht over Barcelona en de Tibidabo berg in een oase van rust niet ver van het centrum van de stad.

De woning wordt aangeboden via de makelaar Living waar op de website overigens nog meer interessante woningen te staan in dit deel van Barcelona. Allemaal goedkoper dan deze modernistische Villa Paula maar nog steeds boven de 2 miljoen. Ook bij die andere woningen is het prijskaartje wellicht het enige probleem.

Foto’s: Inmobiliaria Living

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.