Eerste ‘Barbie Dog Party’ gevierd op Mallorca

Eerste ‘Barbie Dog Party’ gevierd op Mallorca
Beeld: Barbie Dog Party / instagram

Eerste ‘Barbie Dog Party’ gevierd op Mallorca

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Alles wat tegenwoordig met Barbie te maken heeft, is razend populair, en dus was het op Mallorca tijd om de favoriete Barbie te combineren met een van de meest geliefde huisdieren, een hond. De ‘Barbie Dog Party’ op Mallorca is geïnspireerd op de Amerikaanse versie van deze honden-Barbie verkleedpartijen en het was de eerste van heel Spanje.

Mallorca was de pionier van de ‘Barbie dog party’ in Spanje. De organisator werd geïnspireerd door een feest in de Verenigde Staten, waar drie honden in een karretje verschenen in roze kleding. Na het zien van dit feest, nam de organisator contact op met drie vriendinnen uit Barcelona en Marbella. Ze besloten om het feest in augustus in Mallorca te organiseren, omdat de organisator daar in de zomervakantie verblijft. Het volgende Barbie-hondenfeest wordt op 21 oktober gehouden in Sevilla.

Het evenement werd aangekondigd via Instagram, waar hondenbezitters zich konden aanmelden om deel te nemen. Het feest was gratis en toegankelijk voor alle hondenrassen. Er werd ook een loterij gehouden, waar 27 prijzen werden verloot. De prijzen werden beschikbaar gesteld door verschillende merken.

Het evenement vond afgelopen vrijdag plaats in het park Ciudad Jardín in de buurt van de stranden. Er waren 27 honden en 50 mensen uit verschillende landen aanwezig. De honden waren natuurlijk de sterren van het feest dat in het teken stond van Barbie. De hondenbezitters waren gekleed in roze en hun honden droegen Barbie-achtige kostuums. De honden konden elkaar ontmoeten en met elkaar spelen. Er waren ook verschillende activiteiten voor de honden, zoals taart, snoep, cola en champagne.

Het feest was zo succesvol dat veel mensen die niet op Mallorca konden zijn het volgende feest op 21 oktober in Sevilla willen bijwonen. Er is ook interesse in feesten in Málaga en Madrid. De organisator zegt dat ze het evenement volgend jaar wil herhalen op Mallorca. Ongetwijfeld zal het dan drukker zijn.

Ga naar de inhoud