26e editie van de Internationale Flamenco Modebeurs in Sevilla

26e editie van de Internationale Flamenco Modebeurs in Sevilla
Beeld: SIMOF / Facebook

26e editie van de Internationale Flamenco Modebeurs in Sevilla

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

SEVILLA – Vanaf vrijdag 30 januari tot en met zondag 2 februari staat de expositieruimte Palacio de Exposiciones y Congresos de Sevilla (FIBES) weer in het teken van alles wat met Flamenco te maken heeft. De nadruk ligt bij deze alweer 26e editie uiteraard op de fashion en dan met name de traditionele en meer modernere flamenco jurken.

Tijdens de SIMOF 2020 zullen er 42 professionele modeshows gehouden worden,  zijn er meer dan 80 modeontwerpers en modebedrijven die zich met de flamenco mode bezig houden actief en zullen er meer dan 1.500 flamenco jurken te zien tijdens de modeshows.

Tijdens de 2019 editie kwamen er maar liefst 70.000 bezoekers naar de beurs in Sevilla waarbij vooral opvalt dat er een stijging was van 42% wat betreft internationale bezoekers. Daaronder ook veel bedrijven uit Rusland, Japan, China, Verenigde Staten, Italië, Frankrijk en Mexico die naar Sevilla kwamen om flamenco mode te kopen.

In 2020 zal dat niet veel anders zijn en zal het opnieuw druk zijn en zal er voor de bezoekers weer veel te zien zijn zoals optredens van meer dan 26 flamenco scholen uit heel Andalusië en de stands van meer dan 188 modebedrijven gespecialiseerd in de flamenco mode.

Meer informatie via de website SIMOF 2020.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.