Politie arresteert vrouw voor diefstal 40 Satisfyers in Alicante

Politie arresteert vrouw voor diefstal 40 Satisfyers in Alicante
Beeld: Guardia Civil & Amazon

Politie arresteert vrouw voor diefstal 40 Satisfyers in Alicante

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Guardia Civil heeft een vrouw in Callosa de Segura in de provincie Alicante gearresteerd voor de diefstal van 40 Satisfyers. Volgens de politie, die geen verdere details wilde geven over de identiteit van de vrouw, was de helft van deze Satifyers Pro 2 apparaten reeds gebruikt.

Voor degene die het nog niet kennen een korte uitleg. De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk vibrator gericht op de stimulatie van de clitoris. De clitoris wordt met de Satisfyer gestimuleerd door luchtdruk pulsaties. De ergonomisch gevormde kop, de innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie effect zorgen voor intens genot.

Als we moeten afgaan op de krantenberichten in Spanje maar ook in Nederland en België is de Satisfyer het populairste erotische apparaat op dit moment bij de vrouwen. Zo populair dat de vrouw in kwestie een lading van 40 Satisfyers heeft gestolen en daarvan de helft heeft gebruikt.

De Guardia Civil heeft de niet gebruikte Satisfyers teruggegeven aan het bedrijf in Alicante waar deze gestolen werden. Het is niet bekend of het bedrijf iets gaat doen aan het verlies van ongeveer 20 Satisfyers door bv. de vrouw aan te klagen.

Ga naar de inhoud