Politie arresteert vrouw voor diefstal 40 Satisfyers in Alicante

Politie arresteert vrouw voor diefstal 40 Satisfyers in Alicante
Beeld: Guardia Civil & Amazon

Politie arresteert vrouw voor diefstal 40 Satisfyers in Alicante

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Guardia Civil heeft een vrouw in Callosa de Segura in de provincie Alicante gearresteerd voor de diefstal van 40 Satisfyers. Volgens de politie, die geen verdere details wilde geven over de identiteit van de vrouw, was de helft van deze Satifyers Pro 2 apparaten reeds gebruikt.

Voor degene die het nog niet kennen een korte uitleg. De Satisfyer Pro 2 is een luchtdruk vibrator gericht op de stimulatie van de clitoris. De clitoris wordt met de Satisfyer gestimuleerd door luchtdruk pulsaties. De ergonomisch gevormde kop, de innovatieve vacuümtechniek en het contactloze stimulatie effect zorgen voor intens genot.

Als we moeten afgaan op de krantenberichten in Spanje maar ook in Nederland en België is de Satisfyer het populairste erotische apparaat op dit moment bij de vrouwen. Zo populair dat de vrouw in kwestie een lading van 40 Satisfyers heeft gestolen en daarvan de helft heeft gebruikt.

De Guardia Civil heeft de niet gebruikte Satisfyers teruggegeven aan het bedrijf in Alicante waar deze gestolen werden. Het is niet bekend of het bedrijf iets gaat doen aan het verlies van ongeveer 20 Satisfyers door bv. de vrouw aan te klagen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.