Gustav Klimt komt met spectaculaire virtuele expositie naar Valencia

Gustav Klimt komt met spectaculaire virtuele expositie naar Valencia
Beeld: El Oro de Klimt

Gustav Klimt komt met spectaculaire virtuele expositie naar Valencia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – In 2019 trok de multimedia expositie ‘Van Gogh Alive’ door Spanje met bezoeken aan Valencia, Alicante, Madrid, Málaga en Sevilla. Net zoals bij de Nederlandse schilder Van Gogh kunnen de bezoekers van ‘El Oro de Klimt’ ook genieten van een spectaculaire multimedia expositie maar dan van de Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt.

Tijdens de multimedia expositie kunnen bezoekers genieten van de bekendste kunstwerken van de Oostenrijkse symbolistische schilder, muralist en tekenaar Gustav Klimt maar dan op een manier waarbij de moderne technologie met de traditionele kunst hand in hand samen gaat. 

Met de expositie ‘El Oro de Klimt’ wordt het 103e sterfjaar (1918) van de kunstenaar gevierd. Vanaf 14 mei tot 15 augustus kunnen alle kunstliefhebbers en Klimt-fans naar de Ateneo Mercantil in Valencia gaan om zich onder te dompelen in het hypnotiserende universum van de Oostenrijkse kunstenaar.

Met grote meer dan levensgrote bewegende beelden, geluidseffecten en zelfs geuren moet de bezoeker een unieke Klimt ervaring beleven. Eerder was deze expositie al te zien in Málaga, Sevilla en Barcelona waar de speciale en unieke kunstwerken druk bezocht werden.

Deze speciale expositie is vanaf 14 mei en tot 15 augustus te bekijken in Valencia. Toegangsprijs op doordeweekse dagen is 11 euro en in de weekenden 13 euro. Kinderen tot 4 jaar zijn gratis en kinderen tussen 4-15 jaar, studenten, gehandicapten, werklozen en 65-plussers betalen 9 euro doordeweek en 11 euro in de weekenden. Bekijk HIER alle prijzen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.