Nieuw hotel PortAventura in Salou geopend

Nieuw hotel PortAventura in Salou geopend
Beeld: Diari de Tarragona

Nieuw hotel PortAventura in Salou geopend

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Op zaterdag 1 juni zal het attractiepark PortAventura aan de Costa Dorada haar alweer zesde hotel openen. Het gaat in dit geval om hotel Colorado Creek dat, zoals de naam al aangeeft, gelegen is in het deel Far West van het populaire park. PortAventura heeft 25 miljoen euro geïnvesteerd in het nieuwe hotel.

Het hotel Colorado Creek is het vierde hotel dat in Far West gelegen is en vormt samen met Hotel Gold River, Hotel Callaghan en Hotel Mansion de Lucy een kwartet wat betreft het thema Far West.

Colorado Creek is een viersterren premium hotel en het ontwerp is geïnspireerd op de Amerikaanse goudkoorts en de luxe ranches die in Rock Creek in de Verenigde Staten te vinden zijn.

Wat meteen opvalt bij Hotel Colorado Creek is de houten decoratie en veel natuurlijke monumenten. In het hele hotel is 6.000 m2 gecertificeerd hout gebruikt waarmee ook de 150 hotelkamers van 41 m2 aangekleed zijn.

Terwijl de hotels Colorado Creek, Gold River, Callaghan en Mansion de Lucy gelinkt zijn met het thema Far West, is hotel El Paso in Mexicaanse stijl gebouwd, Hotel Port Aventura in Middellandse Zee stijl en Hotel Caribe in Caribische stijl.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.