Nieuw hotel PortAventura in Salou geopend

Nieuw hotel PortAventura in Salou geopend
Beeld: Diari de Tarragona

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

TARRAGONA – Op zaterdag 1 juni zal het attractiepark PortAventura aan de Costa Dorada haar alweer zesde hotel openen. Het gaat in dit geval om hotel Colorado Creek dat, zoals de naam al aangeeft, gelegen is in het deel Far West van het populaire park. PortAventura heeft 25 miljoen euro geïnvesteerd in het nieuwe hotel.

Het hotel Colorado Creek is het vierde hotel dat in Far West gelegen is en vormt samen met Hotel Gold River, Hotel Callaghan en Hotel Mansion de Lucy een kwartet wat betreft het thema Far West.

Colorado Creek is een viersterren premium hotel en het ontwerp is geïnspireerd op de Amerikaanse goudkoorts en de luxe ranches die in Rock Creek in de Verenigde Staten te vinden zijn.

Wat meteen opvalt bij Hotel Colorado Creek is de houten decoratie en veel natuurlijke monumenten. In het hele hotel is 6.000 m2 gecertificeerd hout gebruikt waarmee ook de 150 hotelkamers van 41 m2 aangekleed zijn.

Terwijl de hotels Colorado Creek, Gold River, Callaghan en Mansion de Lucy gelinkt zijn met het thema Far West, is hotel El Paso in Mexicaanse stijl gebouwd, Hotel Port Aventura in Middellandse Zee stijl en Hotel Caribe in Caribische stijl.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.