skip to Main Content
Nieuw hotel PortAventura in Salou geopend
Diari de Tarragona

Nieuw hotel PortAventura in Salou geopend

TARRAGONA – Op zaterdag 1 juni zal het attractiepark PortAventura aan de Costa Dorada haar alweer zesde hotel openen. Het gaat in dit geval om hotel Colorado Creek dat, zoals de naam al aangeeft, gelegen is in het deel Far West van het populaire park. PortAventura heeft 25 miljoen euro geïnvesteerd in het nieuwe hotel.

Het hotel Colorado Creek is het vierde hotel dat in Far West gelegen is en vormt samen met Hotel Gold River, Hotel Callaghan en Hotel Mansion de Lucy een kwartet wat betreft het thema Far West.

Colorado Creek is een viersterren premium hotel en het ontwerp is geïnspireerd op de Amerikaanse goudkoorts en de luxe ranches die in Rock Creek in de Verenigde Staten te vinden zijn.

Wat meteen opvalt bij Hotel Colorado Creek is de houten decoratie en veel natuurlijke monumenten. In het hele hotel is 6.000 m2 gecertificeerd hout gebruikt waarmee ook de 150 hotelkamers van 41 m2 aangekleed zijn.

Terwijl de hotels Colorado Creek, Gold River, Callaghan en Mansion de Lucy gelinkt zijn met het thema Far West, is hotel El Paso in Mexicaanse stijl gebouwd, Hotel Port Aventura in Middellandse Zee stijl en Hotel Caribe in Caribische stijl.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by