Search
menu
Search

Het Glossy Spanje magazine ESPANJE! nu met speciale 10 euro SpanjeVandaag korting

Het Glossy Spanje magazine ESPANJE! nu met speciale 10 euro SpanjeVandaag korting
Beeld: SpanjeVandaag & ESPANJE!

Het Glossy Spanje magazine ESPANJE! nu met speciale 10 euro SpanjeVandaag korting

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Veel Spanjefans zullen het gespecialiseerde Spanje-magazine ESPANJE! waarschijnlijk al kennen. Met ESPANJE! krijg je vier keer per jaar honderd pagina’s tips om het prachtige land aan en achter de heerlijke zonnige stranden en beroemde toeristische trekpleisters te ontdekken. 

In elke editie staan mooie reisverhalen met insidertips buiten de gebaande paden zoals campertrips, roadtrips, treinreizen, stedentrips en wandel- en fietsvakanties. Daarnaast vind je er alles voor een Spaanse lifestyle, van exposities, films, cd’s en boeken tot trends, info over het kopen of huren van een huis in Spanje en heerlijke recepten. Met de Spaanse samenvattingen en tips van onze taalexperts kun je bovendien een woordje Spaans leren of je Spaans opfrissen.

Korting 1: Aanbieding voor de lezers van SpanjeVandaag

Wil je ESPANJE! deze week al in huis en 10 euro korting op de winkelprijs? KLIK DAN HIER voor de speciale aanbieding. PAK DIE KANS!! 

Je ontvangt vijf edities voor 24,95 euro in plaats van 34,95 euro. Met een abonnement heb je altijd en overal gratis toegang tot de online edities, dus je kunt ze ook lezen op je tablet of computer. Je zit nergens aan vast. Het abonnement is altijd eenvoudig opzegbaar.

Korting 2: Geef ESPANJE! cadeau met 15 euro korting

Wil je ESPANJE! cadeau doen? Dat kan ook. Betaal slechts 39,95 euro voor acht edities. Dat is een korting van 15 euro op de winkelprijs. Het abonnement gaat in vanaf de komende editie en stopt automatisch.  KLIK HIER voor deze mooie aanbieding.

Korting 3: Nog meer korting met het ESPANJE! regiopakket

Heb je plannen om deze zomer naar Spanje te gaan en wil je meer lezen over je bestemming? Met de speciale regiopakketten van ESPANJE! kom je meer te weten over de regio’s Catalonië, Costa Blanca, Madrid, Andalusië of Noord-Spanje. Voor 18 euro heb je binnen drie werkdagen het pakket in huis. 

Als trouwe lezer van SpanjeVandaag krijg je deze week (van 30 mei tot en met 5 juni) editie 1 van 2022 van ESPANJE! er helemaal gratis bij. Dat zijn dus vijf edities voor slechts 18 euro in plaats van de winkelprijs van 34,95 euro ¡OLÉ!. KLIK HIER om de pakketten meteen te bestellen.* 

* Zolang de voorraad strekt. Indien een editie uitverkocht is krijg je een recente editie over hetzelfde onderwerp.

ESPANJE! lezen in het buitenland

Ook in Spanje en België kun je je favoriete blad gewoon lezen, Je regelt het HIER. Hier gelden wel speciale voorwaarden voor:

  • Je kunt geen abonnement met welkomstgeschenk of korting kiezen
  • De levering van de papieren editie kan langer duren
  • De digitale editie ontvang je wel meteen
  • Je kunt gewoon betalen met automatische incasso, ook als je een Spaanse bankrekening hebt
  • We rekenen een toeslag van 10 euro voor de verzending

ESPANJE! Reis- en cultuurmagazine is dé Nederlandstalige glossy over Spanje en de Spaanstalige wereld dat vier keer per jaar in Nederland en België verschijnt. ESPANJE! is een hoogwaardig journalistiek magazine met inspirerende reisreportages, mooie interviews, boeiende columns, heerlijke recepten en honderden tips voor liefhebbers van Spanje. Meer informatie lees je op de website espanje.nl

Ga naar de inhoud