Nederlandse kaas online bestellen bij Craxi Queso in Málaga met exclusieve aanbieding

Nederlandse kaas online bestellen bij Craxi Queso in Málaga met exclusieve aanbieding
Beeld: Craxi Queso

Nederlandse kaas online bestellen bij Craxi Queso in Málaga met exclusieve aanbieding

Ben je een liefhebber van kaas? Zoek dan niet verder, want Craxi Queso is de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar de beste Nederlandse boerenkaas in Spanje. Met twee gezellige marktstallen in Málaga, trekt Craxi Queso steeds meer klanten uit Málaga stad, de Costa del Sol, de omliggende regio en zelfs heel Spanje. Sinds kort hebben ze ook een online winkel en worden de kazen door heel Spanje verstuurd, met nu een hele lekkere Spanjevandaag aanbieding!!

Craxi Queso onderscheidt zich door de verkoop van echte Nederlandse boerenkaas. Of je nu een kenner bent of gewoon van een lekker stukje kaas houdt, bij Craxi Queso vind je gegarandeerd iets naar jouw smaak. Van romige jonge kaas tot pittige oude kaas, het assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan alle kaaswensen te voldoen. Er zijn in Málaga twee plaatsen waar je de kazen kunt kopen, de Mercado de la Merced  en de Mercado de Huellin.

Het succes van Craxi Queso is duidelijk zichtbaar in de groeiende klantenkring. Steeds meer mensen ontdekken de unieke smaak en kwaliteit van Nederlandse boerenkaas. Dit succes heeft de eigenaren ertoe gebracht om hun bereik verder uit te breiden met een online winkel. Nu kunnen klanten in heel Spanje genieten van hun favoriete kaas, rechtstreeks thuisbezorgd in een handige koelbox.

Speciale aanbieding voor SpanjeVandaag klanten

En er is meer goed nieuws voor kaasliefhebbers! Craxi Queso heeft een speciale aanbieding voor klanten die online bestellen via SpanjeVandaag. Bij een bestelling van € 50 of meer krijg je een gratis pondje sambalkaas ter waarde van € 10 cadeau. Deze pittige kaas is een ware traktatie en een geweldige aanvulling op je kaascollectie. Bezoek de online winkel HIER.

Het bestellen van je favoriete kaas bij Craxi Queso is eenvoudig. Bezoek gewoon hun online winkel, selecteer de kazen die je wilt, en zorg ervoor dat je bestelling minimaal € 50 bedraagt. Vermeld bij je bestelling dat je via SpanjeVandaag komt, en je ontvangt de heerlijke sambalkaas gratis bij je bestelling.

Ga naar de inhoud