Kaartverkoop Caminito del Rey voor augustus en september gestart

Kaartverkoop Caminito del Rey voor augustus en september gestart
Beeld: Freepik

Kaartverkoop Caminito del Rey voor augustus en september gestart

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De kaartverkoop voor het bezoek aan de Caminito del Rey in de maanden augustus en september is deze dinsdag 30 juni van start gegaan. Het beroemde en populaire wandelpad in de Desfiladero de los Gaitanes tussen Ardales en El Chorro in de gemeente Álora is na de noodtoestand op 12 juni weer open gegaan maar met speciale maatregelen en een beperkt aantal wandelaars.

Dinsdagmiddag zijn 47.000 entreekaarten voor de Caminito del Rey voor de maanden augustus en september in de verkoop gegaan. Voor de eerste twee weken van augustus zullen er 850 kaarten per dag beschikbaar zijn en voor de tweede week van dezelfde maand 950 kaarten per dag. In september zal het normale aantal dagelijkse wandelaars van 1.100 bereikt worden.

Sinds 12 juni is de Caminito del Rey alleen van vrijdag tot en met zondag te bewandelen met 50% van de normale toegestane capaciteit van 1.100 wandelaars per dag (dus 550 wandelaars per dag). 

Vanaf 7 juli zal het Koningspad echter weer te bewandelen zijn van dinsdag tot en met zondag met maandag als rust- en onderhoudsdag. Ook zal vanaf 7 juli het aantal dagelijkse wandelaars verhoogd worden naar 650 en is het al mogelijk om vanaf 8:30 uur te beginnen met de wandelroute.

De kaarten zijn zoals gebruikelijk via de eigen website te koop voor 10 euro pers tuk of 18 euro als je er een gids (in het Engels of Spaans) bij wilt hebben. Men verwacht in de eerste week al 30% van het aantal kaarten te kunnen verkopen, dus als je een entreekaartje wilt hebben moet je snel zijn.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.