ACTION begint met het veroveren van Andalusië door twee winkels te openen

ACTION begint met het veroveren van Andalusië door twee winkels te openen
Beeld: ACTION / ingezonden

ACTION begint met het veroveren van Andalusië door twee winkels te openen

Eindelijk is het zover, de ACTION heeft zijn intrede gedaan in Andalusië. Na het openen van tientallen winkels in Catalonië, de regio Valencia, Madrid, Aragón, Castilla-La Mancha en Murcia, is nu de provincie Almería aan de beurt. En niet slechts één, maar twee winkels worden binnenkort geopend in Almería.

Er is eindelijk ook goed nieuws voor de ACTION-fans in Andalusië, want de keten opent binnenkort in de provincie Almería niet één, maar twee winkels. De eerste zal gelegen zijn in Roquetas de Mar, aan de Avenida Pedro Muñoz Seca 2.

De tweede ACTION-winkel opent in Albox, aan de Avenida 28 de Febrero, in het oude gebouw van de ALDI, die verhuisd is naar een nieuw gebouw tegenover de Lidl (leuk dagje uit dus, ACTION, ALDI en Lidl op enkele meters afstand van elkaar). Voor deze winkels is ACTION nog op zoek naar personeel via deze website.

Maar ACTION blijft op zoek naar nieuwe bestemmingen voor winkels, zoals de eerste winkel in Cantabrië die geopend zal worden in Torrelavega, of de tweede ACTION van Galicië in Santiago de Compostela. Verder wordt al gewerkt aan de ACTION in Cocentaina in het Centro Comercial L’Altet aan de Costa Blanca en de eerste winkel van Navarra in Tudela.

De welbekende Nederlandse discountketen ACTION staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van producten tegen lage prijzen. Het concept van Action draait om het continu vernieuwen van het assortiment. Elke week worden er ongeveer 150 nieuwe artikelen geïntroduceerd, wat zorgt voor een dynamische winkelervaring. Deze strategie moedigt klanten aan om regelmatig terug te keren, in de verwachting nieuwe en interessante producten te vinden.

De lage prijzen van Action zijn een cruciaal onderdeel van hun aantrekkingskracht. Van de 6000 producten die worden aangeboden, kosten er 1500 minder dan 1 euro. De gemiddelde verkoopprijs van het hele assortiment ligt onder de 2 euro. Dit prijsbeleid maakt de winkel toegankelijk voor een breed publiek en past goed in een tijd waarin veel consumenten op zoek zijn naar voordelige alternatieven.

Action heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere Action-fans die niet dicht bij een van de winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen, je kunt wel wensenlijstjes maken. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

Ga naar de inhoud