Eiland met luxe woning voor de kust van Ibiza te koop

Eiland met luxe woning voor de kust van Ibiza te koop
Beeld: Vladi Private Islands

Eiland met luxe woning voor de kust van Ibiza te koop

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Heb je de loterij gewonnen, een grote erfenis binnen of heb je het geld gewoon op de bank staan en wil je graag een privé eiland bezitten in Spanje? Dan is dit jouw geluksdag want voor de kust van het populaire jetset eiland Ibiza ligt het eiland Tagomago wat te koop staat en al van jou kan zijn voor 150 miljoen euro.

Het Tagomago eiland staat sinds kort te koop op de website Vladi Private Islands waar zoals de naam al aangeeft luxe privé eilanden en exclusieve woningen verkocht worden. Er zijn eilanden te koop vanaf 100.000 euro tot 10 miljoen euro of in dit geval voor de kust van Ibiza 150 miljoen euro.

Tagomago is een klein eiland van 600.000 m2 op slechts één kilometer afstand van Santa Eulalia voor de kust van Ibiza en op slechts enkele minuten varen van Formentera.

Voor de 150 miljoen euro (+ belastingen) koop je echter niet alleen het eiland wat beschermd natuurgebied is maar ook een luxe woning, een huis voor de logees, een vuurtoren en een aanlegsteiger. 

De woning heeft de naam Can Domingo en is niet lang geleden omgetoverd tot een luxe woning met zwembad, spa, grote ramen met rondom panoramisch uitzicht, een woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, diverse badkamers en alles wat je maar wenst van een luxe woning.

Het eiland Tagomago en de woning Can Domingo zijn de laatste jaren als huurobject aangeboden waar bekendheden zoals voetballers Gareth Bale en Cristiano Ronaldo en zangers als Justin Bieber al gebruik van hebben gemaakt. 

Volgens deze website staat het eiland te koop en staat dit zo vermeld op de website van Vladi Private Islands maar bij de redactie kunnen we de desbetreffende pagina niet (meer) vinden. We hebben wel de informatie gevonden die hoort bij de verhuur van het eiland. Bekijk de informatie HIER .

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.