Landhuis met eigen kerk voor bijna 4 miljoen euro te koop in Catalonië

Landhuis met eigen kerk voor bijna 4 miljoen euro te koop in Catalonië
Beeld: Idealista.es

Landhuis met eigen kerk voor bijna 4 miljoen euro te koop in Catalonië

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

BARCELONA – Op slechts 63 kilometer van de bruisende stad Barcelona staat in de comarca Osona in Catalonië dit prachtige landhuis met een eigen kerk en 20 hectare grond te koop. De vraagprijs is met bijna 3,6 miljoen euro niet voor ieders bankrekening maar voor dat geld heb je wel iets unieks in een mooi stukje Spanje. De woning staat te koop op het huizenportal Idealista.es.

Het gaat om een buitengewone en imposante woonboerderij met fantastisch uitzicht, gelegen op een landgoed van 20 hectare middenin een oase van natuurlijke rust dichtbij het natuurpark Montseny (UNESCO biosfeer reservaat) en dicht bij de Montanya golf Court. Dit unieke landhuis is gelegen op een landgoed van 20 hectare en omgeven door bosrijke gebieden in een idyllische omgeving van enorme landschappelijke schoonheid op slechts 45 minuten rijden van Barcelona.

Het landhuis is een architectonisch juweel dat bestaat uit een reeks gebouwen omgeven door natuur die in de loop van de geschiedenis meerdere keren zijn gebruikt, van een groot herenhuis tot een sanatorium tot het huidige gebruik als rust- en meditatiecentrum. Deze unieke wooning heeft een grote historische waarde en verkeert over het algemeen in goede staat. Het heeft uitstekende klassieke architectonische elementen zoals rode stenen stijlen en lateien, een latei boog met een inscriptie uit 1635 en verdedigingstorens.

Het hoofdgebouw bestaat eigenlijk uit twee gebouwen: het Casa de la Marquesa, de oudste uit de 17e eeuw, en het oude sanatorium, verbonden door twee galerijen. Ze zijn verdeeld over vier verdiepingen met een totaal woonoppervlak van 2.500 m2. Momenteel heeft de hoofdwoning diverse vergaderzalen, eetkamers, keuken, slaapkamers en verschillende polyvalente ruimtes. De rest van de gebouwen zijn in totaal 600 m2 groot en omvatten een imposante kerk, met een wachthuis en een magazijnruimte.

KLIK HIER voor meer informatie en foto’s van deze unieke woning die voor 3.950.000 euro te koop staat op Idealista.es.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.