Spaanse zanger Julio Iglesias spreekt alle geruchten over zijn gezondheid tegen

Spaanse zanger Julio Iglesias spreekt alle geruchten over zijn gezondheid tegen
Beeld: YouTube / screenshot

Spaanse zanger Julio Iglesias spreekt alle geruchten over zijn gezondheid tegen

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De Spaanse zanger Julio Iglesias heeft het helemaal gehad met de geruchten over zijn gezondheidstoestand. In diverse media is te lezen dat hij overleden is, dat hij alzheimer heeft of dat hij in een rolstoel zit. Allemaal niets van waar en pure speculatie in de roddelpers, aldus de Spaanse zanger op Instagram.

De 79-jarige Spaanse zanger leeft al enkele jaren weg van de media aandacht en hij heeft ook al jaren geen optredens gegeven. Dat zorgt uiteraard voor veel geroddel en gespeculueer in de pers en dat levert soms na het zien van diverse videobeelden vraagtekens op. Zo was Julio Iglesias al te zien in een rolstoel, werd hij door twee vrouwen ondersteunt terwijl hij naar een zwembad loopt en zijn er foto’s dat hij er slecht uitziet en met een stok wandelt.

De Argentijnse journalist Jorge Rial deed ook al vreemde uitspraken in een radioprogramma waardoor er nog meer verwarring ontstond. Daarom vond Julio Iglesias het tijd om zelf naar voren te treden en alle geruchten voor eens en voor altijd tegen te spreken door op Instagram letterlijk vertaald het volgende te schrijven: 

Ik reageer meestal niet op die “MALIGNANTE en ONZEKERE” informatie die zoveel mensen in verwarring brengt. Ze hebben gezegd dat ik dood ben, ze hebben gezegd dat ik in een rolstoel zit, ze hebben gezegd dat ik Alzheimer heb, met alle respect dat ik heb voor mensen die aan deze problemen lijden, het leven blijft me met privileges vervullen. Ik ben prima in orde met het verlangen om terug de studio in te gaan om met hetzelfde verlangen als altijd te zingen. Ik luisterde naar dit nummer en ik zag een mooie foto die veel lijkt op degene die de wereld rond is gegaan “Y tu lo sabes” en het kwam in me op om je nogmaals te vertellen dat ik geen probleem heb en ik ben springlevend hahahahahaha. EN JIJ WEET HET. Ondertussen NODIG IK JE UIT OM EEN BOLERO TE DANSEN.

Ga naar de inhoud