Zoek mee naar het verloren woord ‘verano’ in deze woordzoeker

Zoek mee naar het verloren woord ‘verano’ in deze woordzoeker
Beeld: Canva

Zoek mee naar het verloren woord ‘verano’ in deze woordzoeker

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Op 1 september begint de klimatologische herfst maar eigenlijk moeten we voor de astronomische (echte) herfst nog wachten tot 23 september. Het begin van de herfst betekent dus ook het einde van de zomer ofwel in het Spaans ‘verano’. Dat mooie Spaanse woord raakt in september vergeten en is nu al verdwaald in onze woordzoeker. Kun jij het woord ‘verano’ terugvinden?

In onderstaande ‘sopa de letras’ ofwel woordzoeker zit het woord ‘verano’ verstopt. Dat betekent zomer en is het jaargetijde dat op 1 september klimatologisch en op 23 september astronomisch eindigt. In totaal staan in onze woordzoeker 156 letters maar er zijn er 6 die op een rijtje staan en het Spaanse woord voor zomer vormen. Kun jij dat woord vinden?

Probeer het woord ‘verano’ binnen 15 seconden te vinden. Lukt dat niet, dan kun je (als je dat makkelijker vindt) gebruik maken van deze drie tips: het woord staat horizontaal; het woord is van rechts naar links te lezen; het woord eindigt bij de eerste kolom … en meer zeggen we niet. Succes!

verano puzzel
Ga naar de inhoud