De Netflix-serie ‘Who is Erin Carter’ is opgenomen in Barcelona

De Netflix-serie ‘Who is Erin Carter’ is opgenomen in Barcelona
Beeld: Netflix / web

De Netflix-serie ‘Who is Erin Carter’ is opgenomen in Barcelona

Dit artikel is 6 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Sinds 24 augustus is de Britse crimeserie ‘Who is Erin Carter’ op Netflix te zien. Deze serie is zowel in Kent in het Verenigd Koninkrijk als in de provincie Barcelona opgenomen. Als je dus bekend bent in de stad Barcelona en omgeving zul je ongetwijfeld veel herkennen. Maar waar gaat deze serie over?

Erin Carter, een lieve onderwijzeres uit het Verenigd Koninkrijk die nu in Barcelona woont, leidt een onopvallend leven terwijl ze Engels doceert. Haar anonimiteit wordt echter verbroken wanneer ze zich toevallig in een supermarkt bevindt waar een overval plaatsvindt. Op mysterieuze wijze weet ze de boeven te neutraliseren, maar haar onverwachte vaardigheden zorgen voor talloze onbeantwoorde vragen.

Het mysterie rond Erin Carter trekt de aandacht van de autoriteiten, maar ze zijn niet de enigen die vragen hebben. Een crimineel uit de overval herkent haar, waardoor haar duistere en gewelddadige achtergrond aan het licht komt. Dit vormt de basis voor een meeslepende serie waarin nog veel meer onthullingen te wachten staan.

De serie is sinds 24 augustus op Netflix te zien en bestaat uit 8 afleveringen die in totaal minder dan 7 uur duurt (en dus vraagt om een weekendje bingewatchen). ‘Who is Erin Carter’ heeft echter al veel fans die zich afvragen of er nu ook al een tweede seizoen komt. Volgens insiders is de kans daarop echter klein, want de makers van deze serie zijn gespecialiseerd in zogenaamde Limited Series waarin het hele verhaal in een seizoen verteld wordt. Of er echter een tweede seizoen gaat komen ligt aan Netflix en is geheel afhankelijk van de kijkcijfers.

Ga naar de inhoud