Search
menu
Search

Het huwelijksdrama van de Spaanse Kim Kardashian markiezin Tamara Falcó

Het huwelijksdrama van de Spaanse Kim Kardashian markiezin Tamara Falcó
Beeld: Tamara Falcó / Netlfix

Het huwelijksdrama van de Spaanse Kim Kardashian markiezin Tamara Falcó

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Al meer dan een week speelt zich een waar familiedrama af in Spanje. Het is een typisch verhaal voor de ‘prensa rosa’ ofwel de roddelpers waar wij normaal niet over schrijven maar het drama van de Spaanse markiezin en tv-persoonlijkheid Tamara Falcó heeft nu ook de buitenlandse pers gehaald. In buitenlandse kranten zoals The Daily Mirror wordt Tamara Falcó vergeleken met Kim Kardashian dus het wordt tijd om uit te leggen wat er gebeurd is.

Wie is Tamara Falcó? Als je Netflix hebt kun je een speciale reality over de Spaanse markiezin en aristocraat Tamara Falcó (1981) zien met de titel ‘Tamara Falcó La Marquesa’ waarin ook haar moeder Isabel Preysler te zien is. Tamara is het enige kind van aristocraat Carlos Falcó, 12e Markies van Castel-Moncayo. Haar moeder Isabel was ooit getrouwd Carlos Falcó (1980-1985) maar ook met Julio Iglesias (1971-1978) en Tamara’s broers zijn de wereldberoemde zanger Enrique Iglesias en iets minder bekende Julio Iglesias (junior). Tamara Falcó is in Spanje hoofdzakelijk bekend omdat ze vaak op de televisie te zien is in reality programma’s zoals de kookshow Masterchef Celebrity (wat ze in 2019 wist te winnen) en talkshows zoals ‘El Hormiguero’ en in 2013 ‘We love Tamara’.

Wat is er gebeurd met Tamara Falcó? Mocht je in Spanje wonen en af en toe het nieuws zien dan weet je waar het over gaat, zoniet dan heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd (zoals ze in Spanje zeggen). Tamara Falcó maakte op Instagram bekend dat ze zou gaan trouwen met Íñigo Onieva. Die foto’s gingen overal rond en iedereen was blij. Helaas duurde die blijdschap niet lang. 

Enkele dagen na de officiële bekendmaking van het huwelijk kwamen video’s naar boven waarop te zien is hoe Íñigo (voor de zoveelste keer) een andere vrouw kust tijdens een feest (Burning Man), slechts enkele dagen voordat hij Tamara ten huwelijk vroeg. De eerste reactie van Íñigo was dat het een video was van 2019 maar de Spaanse roddelpers liet het daar niet bij zitten en er kwam meer informatie naar buiten. Íñigo had niet alleen gelogen tegen de pers (en dus het hele land) maar ook tegen zijn aanstaande echtgenote, de markiezin Tamara Falcó die met een gebroken hart in haar paleis zat.

Gedurende enkele dagen lieten de hoofdpersonen (Tamara en Íñigo) niets van zich horen maar toen werd de foto van Tamara met de ring van Instagram verwijderd en volgde Tamara haar ‘verloofde’ ïñigo niet meer op het sociale netwerk. Daaropvolgend publiceerde Íñigo een open brief op internet waarin zijn zijn excuses aanbood terwijl Tamara hem opdracht gaf al zijn spullen te pakken en uit zijn leven te verdwijnen. Dat was het einde van een Spaans-sprookje.

Het is een heel drama waarbij Tamara door het Spaanse volk op handen wordt gedragen en de boeman natuurlijk Íñigo is. Ondertussen hebben alle partijen al hun woordje gedaan bij de pers waarbij Tamara de roddelpers bedankte voor het bekendmaken van de video’s nog voordat het huwelijk plaats zou vinden. Ondertussen wordt gespeculeerd dat de moeder van Tamara, Isabel Preysler, achter het lekken van de video’s zit maar dat is (nog) niet bewezen. Dit huwelijksdrama kan zo weer een nieuwe Netflix realityserie worden.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?