Serie over Spaanse wijn ‘The Wine Van’ op Amazon Prime Video te zien

Serie over Spaanse wijn ‘The Wine Van’ op Amazon Prime Video te zien
Beeld: The Wine Van / Facebook

Serie over Spaanse wijn ‘The Wine Van’ op Amazon Prime Video te zien

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Ga mee vanuit de luie stoel of bank op een ontdekkingsreis door de wondere en lekkere wereld van de Spaanse wijn met de serie ‘The Wine Van’. Onze gids is de millennial Ian Chapman die in korte 5 tot 10 minuten durende afleveringen op Amazon Prime de kijker meeneemt naar de beste wijnmakers van Spanje.

Pak de kurkentrekker, jouw favoriete (Spaanse) wijn en de afstandsbediening er maar bij en geniet van ‘The Wine Van’. Deze eigentijdse en hippe serie laat de beste bodega’s van Spanje zien maar dan op een humoristische wijze dankzij de presentatie van Ian Chapman.

Deze jonge ontdekkingdreiziger weet eigenlijk niets van wijn af maar wil wel alles over de ‘vino español’ leren. Samen met chauffeur Rai rijdt Ian in een camper rond in Spanje om bodega’s te bezoeken en te praten met de wijnkenners en makers. 

De serie stamt eigenlijk al uit 2018 maar in 2020 wordt het derde seizoen uitgezonden. In alle drie de seizoenen komt ‘The Wine Van’ langs in Spanje op zoek naar de essentie van de wondere wereld die ‘vino’ heet.

Om de wijn-serie te kunnen bekijken heb je wel een Amazon Prime account nodig bij Amazon. Dat kost 2,99 euro per maand maar daarvoor krijg je veel terug zoals alle films, series en documentaires van Amazon Prime Video, de eigen Netflix variant die snel aan populariteit groeit.

Ga naar de inhoud