Het beste hotelontbijt ter wereld is te vinden op Mallorca en duurt twee uur

Het beste hotelontbijt ter wereld is te vinden op Mallorca en duurt twee uur
Beeld: Hotel de Mar Gran Meliá / web

Het beste hotelontbijt ter wereld is te vinden op Mallorca en duurt twee uur

De luxe hotels van de Spaanse keten Gran Meliá hebben in de laatste editie van de Beyond Luxury Awards veel lof ontvangen. Drie van hun hotels op Mallorca, Menorca en Tenerife zijn geprezen om hun design, gastvrijheid en culinaire hoogstandjes. Een van de drie Balearen hotels is bekroond met de prijs voor het beste ontbijt ter wereld.

Het Hotel de Mar Gran Meliá is een luxe hotel op Mallorca dat bekend staat om zijn uitzonderlijke ontbijt. Dit ontbijt is bedacht door de beroemde Michelin-sterrenchef Marga Coll en bestaat uit 5 gangen. Het is een unieke ervaring die gasten meeneemt op een smakelijke en zintuiglijke reis door de rijke gastronomie van de Balearen. Deze ontbijt-reis duurt meer dan twee uur, dus je kunt daarna meteen verder gaan met de ongetwijfeld ook uitstekende lunch.

Het Hotel de Mar Gran Meliá is een luxe hotel aan zee in de badplaats Illetas op Mallorca. Het hotel is ontworpen door de beroemde Spaanse architect José Antonio Coderch en is een van de meest iconische hotels op het eiland. Het hotel heeft een unieke ligging, omgeven door een prachtig dennenbos en uitzicht op de Middellandse Zee. Het heeft 108 kamers en suites, allemaal met een eigen balkon of terras.

Het Hotel de Mar Gran Meliá is gespecialiseerd in luxe ontbijten. Het ontbijt is bedacht door de beroemde sterrenchef Marga Coll en bestaat uit 5 gangen. Het is een unieke ervaring die gasten meeneemt op een smakelijke en zintuiglijke reis door de rijke gastronomie van de Balearen.

Naast het ontbijt biedt het Hotel de Mar Gran Meliá ook een aantal andere culinaire voorzieningen, waaronder een à-la-carterestaurant, een tapasbar en een poolbar. Het hotel heeft ook een spa, een zwembad en een zonneterras.

Het Hotel de Mar Gran Meliá is een perfecte keuze voor gasten die op zoek zijn naar een luxe vakantie op Mallorca. Het hotel biedt een unieke combinatie van een prachtige locatie, een uitstekende keuken en een persoonlijke service.

Ga naar de inhoud