Vanaf 2024 elke dag een directe vlucht van Málaga naar New York

Vanaf 2024 elke dag een directe vlucht van Málaga naar New York
Beeld: via canva.com

Vanaf 2024 elke dag een directe vlucht van Málaga naar New York

Dit artikel is 7 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

United Airlines heeft aangekondigd dat de directe vlucht van Málaga naar New York vanaf 2 mei 2024 dagelijks zal worden uitgevoerd. Dit is een maand eerder dan in 2023, toen de vlucht drie keer per week werd uitgevoerd. De vlucht zal tot 25 september 2024 worden uitgevoerd met een Boeing 757-200.

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij United Airlines heeft aangekondigd dat het in de zomer van 2024 negen van zijn populairste routes tijdens het zomerseizoen naar Portugal, Italië, Frankrijk en Spanje zal hervatten, twee maanden eerder dan vorig jaar. Dit betekent dat hun klanten meer tijd en mogelijkheden hebben om Europa en dus ook Spanje te verkennen.

De luchtvaartmaatschappij is de enige die rechtstreekse vluchten van de Verenigde Staten aanbiedt naar bestemmingen als Málaga, Mallorca, Tenerife en Dubrovnik (Kroatië).

De uitbreiding van de vlucht Málaga-New York is een van de belangrijkste eisen van de toeristische sector aan de Costa del Sol. Het is een strategische markt voor het toerisme in Andalusië als geheel.

Vorig jaar begon United Airlines met de vlucht Málaga-New York, die tot 28 september werd uitgevoerd met drie frequenties per week. De luchtvaartmaatschappij vulde daarmee het gat dat was ontstaan doordat Delta Airlines de seizoensvlucht Málaga-New York na elf jaar had beëindigd.

Ga naar de inhoud