Vanaf 3 december is de beroemde keukenrobot weer te koop bij de LIDL in Spanje: 479 euro

Lidl Spanje begint weer met de verkoop van de beroemde keukenrobot
Beeld: Lidl / web

Vanaf 3 december is de beroemde keukenrobot weer te koop bij de LIDL in Spanje: 479 euro

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Op 3 december gaat bij de Spaanse Lidl-supermarkten de keukenmachine met de naam ‘Robot de cocina Monsieur Cuisine Smart’ in de verkoop. Nu is dat normaal gesproken niet echt iets wat op een nieuwssite te lezen is ware het niet dat deze keukenmachine van het merk Silvercrest een ware gekte veroorzaakt bij de Lidl-fans. Deze koopgekte kan alleen maar erger zijn dit keer want de Kerst zit eraan te komen en dus is het een perfect Kerstgeschenk voor 479,99 euro.

Vanaf 3 december zijn de ‘Robot de cocina Monsieur Cuisine Smart’ 1200 W keukenmachines weer te vinden in de Lidl-supermarkten en op de website van de Lidl in Spanje. Met deze keukenmachine kun je koken, braden, stoomkoken, kneden, mixen, roeren, hakken, pureren, emulgeren en ijs crushen en veel meer. 

Het apparaat heeft daarnaast 600 ingebouwde recepten en automatische programma’s voor het kneden, stomen en braden. Standaard is deze keukenrobot uitgerust met een mengkom, stoomkookopzet en -inzet, mixer, messeninzet, deegmixer, spatel en deksel met vulopening. Deze keukenrobot heeft de term ‘smart’ in de benaming omdat deze machine ook via wifi verbonden wordt met internet.

Dit soort keukenmachines veroorzaakt altijd een gekte en stormloop bij de Lidl-supermarkten in Spanje die de machines in de verkoop hebben. Het gaat in het geval van de Lidl-machine om een goedkopere versie van de bekende Thermomix die vele malen duurder is en waarvan de verkoopprijs niet onder de 1000 euro ligt terwijl de ‘Robot de cocina Monsieur Cuisine Smart’ van Lidl te koop is voor minder dan de helft, te weten 479,99 euro.

De machine kan zowel in de winkels als op internet worden gekochte, maar wees snel want op=op en de rijen zullen weer lang zijn (pas op voor vechtende Lidl-klanten want de machines worden soms uit de handen gegraaid of uit winkelwagentjes gehaald).

Ga naar de inhoud