Filmpje van dansende journaliste en cameraman in Zaragoza gaat viraal

Filmpje van dansende journaliste en cameraman in Zaragoza gaat viraal
Beeld: Canva

Filmpje van dansende journaliste en cameraman in Zaragoza gaat viraal

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ZARAGOZA – Voor televisiefiguur Lara Escudero wordt het alvast een onvergetelijke kerst. Ze publiceerde via de sociale media een filmpje dat werd opgenomen enkele seconden voor ze Live op televisie verschijnt. Escudero bevindt zich op een kerstfeest, en zowel zij als haar cameraman dansen lustig mee om vervolgens professioneel verslag uit te brengen wanneer de camera echt draait.

“Ok. Ik heb gedurfd het te publiceren”, zo begint de post van Lara Escudero veelbelovend. “Dit is de ‘voor’ en ‘tijdens’ van een live-uitzending (ik geef toe, van feestvreugde). Dat wat men op TV ziet versus wat op de plaats zelf gebeurt”. 

In het filmpje is eerst te zien hoe Escudero en haar cameraman uitzinnig meedansen op het ritme van La Gozadera door het Cubaanse reggaeton duo Gente de Zona. Vervolgens gaat de ploeg live en brengt Escudero een stuk rustiger verslag uit van het feest in de straten van Zaragoza op kerstavond.

Wat de journaliste niet had gedacht, was dat het filmpje een paar uur later viraal zou gaan en de 35.000 views zou bereiken (ondertussen zijn het er alweer een pak meer).

Het is trouwens niet de eerste keer dat Escudero viraal gaat met beelden achter de schermen. In 2020 gebeurde dat al eens met een filmpje waarin ze zich excuseerde omdat ze Live een black-out kreeg. “De omstandigheden veranderen het product”, verklaarde ze toen. “Zowel persoonlijk als professioneel. Vandaag had ik een black-out en ik raakte niet uit die lus. Ongelooflijk veel dank aan de collega’s die er voor me waren. Aan iedereen voor het begrip. Mijn excuses aan het publiek omdat ik de informatie niet correct over bracht”.

Ga naar de inhoud