30 euro voor onbeperkt reizen met bus en tram op Tenerife voor 65-plussers

65-plussers goedkoop met bus en tram op Tenerife
Beeld: Diario de Avisos
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

SANTA CRUZ – Inwoners van Tenerife die 65 jaar of ouder zijn kunnen hun voordeel halen uit het nieuwe kortingsplan “Abono Senior +65”. Met dit speciale plan kunnen 65-plussers voor een vast bedrag van 30 euro per maand onbeperkt reizen met de “guagua” (bus) en tram.

De vaste prijs voor de bussen en tram op Tenerife gelden voor alle inwoners van het eiland Tenerife, als men daar staat ingeschreven, dus ook voor buitenlanders. Voor 30 euro per maand kunnen inwoners van 65 jaar en ouder onbeperkt met de “guagua” en de tram reizen.

De kaarten voor de +65 reizigers kunnen gehaald en opgeladen worden bij de kantoren van Titsa en Metrotenerife en bij de kaartjes machines van de tram (tranvía) en de gebruikelijke verkooppunten.

De Cabildo van Tenerife investeert zo’n vijf miljoen euro in het 65-plus plan. In eerste instantie wilde men tijdens de spits het reizen gratis maken voor 65-plussers maar dat is niet doorgegaan.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.