Cirque du Soleil show over Messi dit jaar te zien

Cirque du Soleil show met Messi in hoofdrol dit jaar te zien
Beeld: Cirque du Soleil

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Vorig jaar oktober werd het nieuws bekend gemaakt door de Argentijnse FC Barcelona aanvaller zelf. Het Canadese Cirque du Soleil heeft een show gemaakt over het leven van Messi. De speciale circusshow heeft de naam “Messi10” gekregen en gaat 10 oktober 2019 in première.

Wie kent Cirque du Soleil nu niet en wie kent Messi nu niet? Dat dachten de bedenkers van deze show ook en dus werd er een show rondom het leven van Lionel Messi samengesteld die dit jaar in oktober in première gaat. Messi treedt met deze show in de voetsporen van Michael Jackson en The Beatles.

De kaartverkoop zal 7 februari beginnen maar voor de leden van FC Barcelona begint dit op 4 februari tot 6 februari. Op 10 oktober dit jaar zal de eerste show te zien zijn in het Parc del Fòrum in Barcelona. Logischerwijze zal Lionel Messi daarbij zelf aanwezig zijn en waarschijnlijk ook zijn collega’s van FC Barcelona.

Volgens Messi is het een hele eer om de hoofdpersoon te zijn in een magisch familie spektakel. In totaal zijn er 46 artiesten die hun talenten zullen laten zien in een 12 meter hoge tent met een capaciteit van 3.000 bezoekers. Alles vindt logischerwijze plaats op een voetbalveld. In het geval van de Messi10 show is er geen orkest aanwezig maar zal de speciale muziek opgenomen zijn.

Messi10 gaat op 10 oktober in Barcelona in première en zal daar tot 10 november als enige plaats in Spanje te zien zijn. Na Barcelona zal Messi10 een internationale tour beginnen waarvan de data nog bekend gemaakt moeten worden. Meer informatie is te vinden op deze speciale website.

Meer recente artikelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Beste lezers. Wij zijn genoodzaakt om opnieuw de mogelijkheid tot reageren op onze artikelen te annuleren omdat we veel last hebben van spam-reacties en extra webverkeer. Hierdoor wordt de vraag naar onze website te hoog waardoor onze webhosting ons al meerdere keren op non-actief heeft geplaatst. We moeten opnieuw zoeken naar een oplossing om ervoor te zorgen dat jij als lezer kunt blijven reageren maar ook dat de website ‘in de lucht’ blijft.

Er zijn meer dan 30.000 reacties geplaatst op SpanjeVandaag en de mogelijkheid om te reageren willen we ook graag blijven handhaven maar dan wel op een manier dat de website in de lucht kan blijven. Ter vergelijking, op een normale dag worden tussen de 30 en 50 reacties geplaatst maar komen er net zoveel of meer spam-reacties binnen die weliswaar gescreend en gedetecteerd worden maar waardoor de website trager wordt en soms niet te bereiken is. Daardoor kunnen ook goedbedoelde reacties tussen de spam-reacties komen en dat kunnen we niet altijd controleren(ook omdat we niet 24 uur achter de computer zitten en de spam automatisch elke dag verwijderd wordt).

Excuses voor het ongemak en we zoeken opnieuw (het is de derde keer dat dit gebeurd) naar een oplossing. Je kunt altijd op onze Facebook pagina en Facebook groep of op Twitter terecht om te reageren op onze artikelen. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je ons altijd een email sturen of contact opnemen via WhatsApp. We proberen alle vragen die over Spanje gaan te beantwoorden. De redactie.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments

En op TV maakt Cirque du Soleil een hele andere reclame namelijk de Cirque du Soleil show AVATAR. Dat van Messie zal wel een kleinet showtje zijn neem ik aan.

dag/nacht
Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.