Cirque du Soleil show over Messi dit jaar te zien

Oeps ... foto ontbreekt!

Cirque du Soleil show over Messi dit jaar te zien

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vorig jaar oktober werd het nieuws bekend gemaakt door de Argentijnse FC Barcelona aanvaller zelf. Het Canadese Cirque du Soleil heeft een show gemaakt over het leven van Messi. De speciale circusshow heeft de naam “Messi10” gekregen en gaat 10 oktober 2019 in première.

Wie kent Cirque du Soleil nu niet en wie kent Messi nu niet? Dat dachten de bedenkers van deze show ook en dus werd er een show rondom het leven van Lionel Messi samengesteld die dit jaar in oktober in première gaat. Messi treedt met deze show in de voetsporen van Michael Jackson en The Beatles.

De kaartverkoop zal 7 februari beginnen maar voor de leden van FC Barcelona begint dit op 4 februari tot 6 februari. Op 10 oktober dit jaar zal de eerste show te zien zijn in het Parc del Fòrum in Barcelona. Logischerwijze zal Lionel Messi daarbij zelf aanwezig zijn en waarschijnlijk ook zijn collega’s van FC Barcelona.

Volgens Messi is het een hele eer om de hoofdpersoon te zijn in een magisch familie spektakel. In totaal zijn er 46 artiesten die hun talenten zullen laten zien in een 12 meter hoge tent met een capaciteit van 3.000 bezoekers. Alles vindt logischerwijze plaats op een voetbalveld. In het geval van de Messi10 show is er geen orkest aanwezig maar zal de speciale muziek opgenomen zijn.

Messi10 gaat op 10 oktober in Barcelona in première en zal daar tot 10 november als enige plaats in Spanje te zien zijn. Na Barcelona zal Messi10 een internationale tour beginnen waarvan de data nog bekend gemaakt moeten worden. Meer informatie is te vinden op deze speciale website.

Ga naar de inhoud