Cirque du Soleil show over Messi dit jaar te zien

Cirque du Soleil show met Messi in hoofdrol dit jaar te zien
Beeld: Cirque du Soleil

Cirque du Soleil show over Messi dit jaar te zien

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vorig jaar oktober werd het nieuws bekend gemaakt door de Argentijnse FC Barcelona aanvaller zelf. Het Canadese Cirque du Soleil heeft een show gemaakt over het leven van Messi. De speciale circusshow heeft de naam “Messi10” gekregen en gaat 10 oktober 2019 in première.

Wie kent Cirque du Soleil nu niet en wie kent Messi nu niet? Dat dachten de bedenkers van deze show ook en dus werd er een show rondom het leven van Lionel Messi samengesteld die dit jaar in oktober in première gaat. Messi treedt met deze show in de voetsporen van Michael Jackson en The Beatles.

De kaartverkoop zal 7 februari beginnen maar voor de leden van FC Barcelona begint dit op 4 februari tot 6 februari. Op 10 oktober dit jaar zal de eerste show te zien zijn in het Parc del Fòrum in Barcelona. Logischerwijze zal Lionel Messi daarbij zelf aanwezig zijn en waarschijnlijk ook zijn collega’s van FC Barcelona.

Volgens Messi is het een hele eer om de hoofdpersoon te zijn in een magisch familie spektakel. In totaal zijn er 46 artiesten die hun talenten zullen laten zien in een 12 meter hoge tent met een capaciteit van 3.000 bezoekers. Alles vindt logischerwijze plaats op een voetbalveld. In het geval van de Messi10 show is er geen orkest aanwezig maar zal de speciale muziek opgenomen zijn.

Messi10 gaat op 10 oktober in Barcelona in première en zal daar tot 10 november als enige plaats in Spanje te zien zijn. Na Barcelona zal Messi10 een internationale tour beginnen waarvan de data nog bekend gemaakt moeten worden. Meer informatie is te vinden op deze speciale website.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.