AliExpress opent tweede provinciale winkel in winkelcentrum Parc Central

AliExpress opent tweede provinciale winkel in winkelcentrum Parc Central
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf

AliExpress opent tweede provinciale winkel in winkelcentrum Parc Central

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – In navolging van de nabijgelegen stad Reus, krijgt nu ook Tarragona een eigen fysieke AliExpress winkel. Deze komt in het winkelcentrum Parc Central en is weliswaar een winkel met producten die op de website verkocht worden, het zal niet mogelijk zijn om daar bestellingen te plaatsen of te laten bezorgen. Het gaat om een zogenaamde ‘offline’ winkel.

In december 2022 opende AliExpress een winkel op het Plaza del Mercadal plein in het centrum van de stad Reus. Deze AliExpress Store is gelegen naast de ijssalon Farggi en verkoopt meerdere populaire en vreemde artikelen die op de website te vinden zijn. De nieuwe winkel in het winkelcentrum in Tarragona zal wat betreft opzet ongeveer hetzelfde zijn.

Er zal van alles een beetje zijn. Van elektronische artikelen tot gelicentieerde producten, zoals onder andere Disney, Mr. Wonderful of Marvel tot gadgets die je alleen bij AliExpress vindt. Het is nog niet bekend wanneer deze nieuwe winkel van de Chinese online gigant opent.

Naast de winkels in Reus en Tarragona heeft AliExpress nog meer winkels in Catalonië, zoals in het winkelcentrum La Maquinista in Barcelona, ​​​​in het winkelcentrum Gran Via 2 in L’Hospitalet de Llobregat, in het Finestrelles-complex in Esplugues en tenslotte in Granollers.

Voor het winkelcentrum Parc Central in Tarragona is de AliExpress winkel een nieuwe aanwinst en wordt een bijna 100% bezetting van alle commerciële ruimtes gegarandeerd. de AliExpress winkel komt in de ruimte waar de nu verdwenen winkel van Xiaomi was.

Ga naar de inhoud