Search
menu
Search

Virtueel de Caminito del Rey lopen tijdens de noodtoestand

Virtueel de Caminito del Rey lopen tijdens de noodtoestand
Beeld: 123rf

Virtueel de Caminito del Rey lopen tijdens de noodtoestand

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Stel je hebt eindelijk entreekaarten kunnen bemachtigen voor de Caminito del Rey en nu blijkt dat deze gesloten is vanwege de noodtoestand in Spanje. Dat is flink balen. Ongetwijfeld krijg je jouw geld terug of kun je een andere dag kiezen maar je kunt nog steeds niet het beroemde koningspad lopen. Daarom heeft men nu een virtuele wandeling online geplaatst.

De wandeling is via deze website te lopen aan de hand van 40 foto’s waarbij je moet klikken op de groene/rode pijlen om de route af te leggen, net zoals bij Google Streetview of Google Maps. Elke keer als je op een groen cirkeltje met een pijl daarin klikt, verplaatst je jezelf in de route en zijn er foto’s en video’s te zien van de bezienswaardigheden.

Het is dus een leuke manier om vanaf je bank, in de tuin, op het toilet of in bad de Caminito del Rey te lopen of in ieder geval te ontdekken. Dat is dus leuk voor de personen die de wandeling nog niet hebben gelopen maar ook leuk voor de avonturiers die de wandeling wel al hebben gelopen.

Geniet via DEZE LINK of kijk hieronder voor een instructievideo.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?