Derde bubbel-hotel Valencia regio geopend in Villena van Nomading Camp

Derde bubbel-hotel Valencia regio geopend in Villena van Nomading Camp
Beeld: Nomadingcamp.com

Derde bubbel-hotel Valencia regio geopend in Villena van Nomading Camp

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – De autonome regio Valencia heeft een derde zogenaamde bubbel-hotel erbij gekregen. Het gaat om het Nomading Camp hotel in de gemeente Villena (Alicante) waar de gasten in een doorzichtige koepel-tent in de vorm van een bubbel kunnen genieten van een heldere sterrenhemel en de luxe van het glamping.

Glamping is helemaal in en zeker ten tijde van een pandemie zoeken steeds meer reizigers naar plaatsen die niet overvol zijn en probeert men het massatoerisme te vermijden. Daarbij zijn landelijk gelegen vakantiewoningen en campings helemaal hot maar het nieuwe bubbel-hotel past ook in het rijtje.

Het Nomading Camp bubbel-hotel in Villena in de provincie Alicante is alweer het derde soortgelijke hotel met doorzichtige bubbels van de Valencia regio. Zo werd in januari het Nature Zielo de Levante in Castellón geopend en wacht het Hotel Burbuja Guadalest Galaxy, ondanks dat het helemaal gereed is, nog op de juiste vergunning.

Voor de keten Nomading Camp is het alweer het derde hotel in Spanje aangezien er ook een Nomading Camp te vinden is in Andorra-Lérida (Catalonië) en een in Ronda (Málaga).

Ook in het geval van het Nomading Camp Villena gaat het om geklimatiseerde ‘burbujas transparentes’ van 20 vierkante meter met alle luxe waar het glamping om bekend staat. 

Naast een slaapgedeelte met een echt bed en een eigen badkamer hebben de bubbels ook een privé tuintje met telescoop waardoor de gasten, indien gewenst samen met hun huisdier, geïsoleerd van hun eigen bubbel en de heldere sterrenhemel kunnen genieten.

Meer informatie kun je vinden op de website van Nomading Camp KLIK HIER.

Ga naar de inhoud