Search
menu
Search

Mercadona verandert openingstijden alle winkels in Spanje

Mercadona verandert openingstijden alle winkels in Spanje
Beeld: via 123rf

Mercadona verandert openingstijden alle winkels in Spanje

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Mercadona is uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van het leven en de consumptie van veel families. De supermarktketen is een van de bekendste en populairste in het hele land, en daarom is elke verandering die het bedrijf introduceert belangrijk voor de consumptiegewoonten van een groot deel van de bevolking.

In dit opzicht moeten klanten weten dat vanaf donderdag 1 juni het bedrijf de openingstijden van alle meer dan 1.600 vestigingen wijzigt. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze nieuwe openingstijden, zodat consumenten hun schema kunnen aanpassen bij het doen van hun volgende aankoop.

Vanaf donderdag 1 juni breidt Mercadona haar openingstijden uit om zich aan te passen aan de zomer, en zal het geopend zijn van 09.00 uur tot 22.00 uur, wat betekent dat het een half uur langer open zal zijn dan nu, van maandag tot zaterdag. Op zondag is de Mercadona in Spanje altijd gesloten, tenzij er twee achterelkaar gesloten dagen zijn vanwege bijvoorbeeld een feestdag.

Met deze nieuwe openingstijden breidt het bedrijf zijn klantenservice met een half uur uit tijdens een seizoen waarin de activiteiten van de inwoners en bezoekers van het land langer duren vanwege de langere zonuren.

Ga naar de inhoud