Search
menu
Search

Opnames voor Netflix serie in badplaats Salou

Oeps ... foto ontbreekt!

Opnames voor Netflix serie in badplaats Salou

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Het Platja Llarga strand in de badplaats Salou aan de Costa Dorada was deze week het scenario voor opnames voor een nieuwe Spaanse Netflix serie genaamd ‘Valeria’. Bij de opnames waren niet alleen diverse hoofdrolspelers uit de nieuwe serie aanwezig maar ook zo’n vijftig figuranten.

Een van de aanwezige acteurs was Maxi Iglesias die een rol speelt in deze nieuwe Netflix serie. Maxi Iglesias kennen veel Netflix kijkers wellicht van de series ‘Ingobernable’, ‘Paquita Salas’, ‘Amar en tiempos revueltos’ en ‘Velvet’ terwijl hij op de Spaanse televisie rollen speelde in ‘Hospital Central’, ‘Cuéntame cómo pasó’, ‘Física o química’ en ‘La embajada’.

Het verhaal

Valeria is een schrijfster in crisis, zowel met haar romans als met haar man en de emotionele afstand die hen scheidt. Valeria neemt toevlucht bij haar drie beste vrienden: Nerea (Teresa Riott), Carmen (Paula Malia) en Lola (Silma López) die haar tijdens haar levensreis begeleiden. 

Valeria en haar vriendinnen worden ondergedompeld in een wervelwind van emoties over liefde, vriendschap, jaloezie, ontrouw, twijfels, gebroken harten, geheimen, werk, zorgen, vreugden en dromen over de toekomst.

De nieuwe Netflix serie zal pas in 2020 op de streamingdienst te zien zijn.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?