Search
menu
Search

Opvolger van ‘Ordesa’ van Manuel Vilas ‘Vreugde’ vanaf januari in het Nederlands te bestellen

Opvolger van ‘Ordesa’ van Manuel Vilas ‘Vreugde’ vanaf januari in het Nederlands te bestellen
Beeld: Vreugde / Manuel Vilas

Opvolger van ‘Ordesa’ van Manuel Vilas ‘Vreugde’ vanaf januari in het Nederlands te bestellen

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

In januari 2023 verschijnt ‘Vreugde’, de opvolger van de internationale bestseller ‘Ordesa’ van de Spaanse schrijver en dichter Manuel Vilas. ‘Vreugde’ is een intieme roman waarin Vilas in in zijn kenmerkende poëtische taal de lezer meeneemt in een hoopvolle zoektocht naar vreugde. Het oorspronkelijke boek ‘Alegría’ werd in Spanje al bekroond met de prestigieuze Premio Planeta. De Nederlandse versie is HIER al te reserveren.

Dankzij het overweldigende succes van zijn laatste roman is de hoofdpersoon in het boek op wereldtournee. De reis kent echter twee gezichten. Er is het openbare, waarin de man zijn lezers ontmoet en zijn succes viert, en er is het intieme en verborgene, waarin hij zich hult in eenzaamheid en gravend in zijn herinneringen op zoek gaat naar zijn eigen waarheid. 

Een waarheid die aan het licht komt na de dood van zijn ouders, zijn echtscheiding en zijn leven met een nieuwe vrouw; een leven waarvan zijn kinderen de hoeksteen worden waarop de behoefte om geluk te vinden rust. In poëtische taal vertelt Vilas een verhaal dat terugkijkt op zijn verleden en hem lanceert richting een nog onbekende toekomst. Een hoopvolle zoektocht naar vreugde.

Manuel Vilas (1962) is dichter en schrijver. Hij wordt gerekend tot een van de belangrijkste schrijvers van zijn generatie in Spanje. Met zijn romans ‘Ordesa’ en ‘Vreugde’ beleeft Vilas zijn grote internationale doorbraak.

  • Titel: Vreugde
  • Oorspronkelijke titel: Alegría
  • Vertaald door: Trijne Vermunt
  • Verschijnt op: 12 januari 2023 / BOEK RESERVEREN
  • Paperback / Prijs: € 29,99 / Aantal pagina‘s: ca. 400
  • ISBN 9789463811651 / Verschijnt ook als e-book
manuel
De Spaanse schrijver Manuel Vilas is trots op zijn Spanje
De Spaanse schrijver Manuel Vilas heeft met ‘Ordesa’ enkele jaren geleden een prijzenwinnende bestseller geschreven en het boek is ook in het Nederlands vertaald. ESPANJE! interviewde de Schrijver.
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud