Search
menu
Search

FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR

FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR
Beeld: via canva.com

FELIZ AÑO NUEVO en GELUKKIG NIEUWJAAR

Namens de redactie wensen we alle lezers, familie, vrienden en alle andere Spanjefans een Gelukkig Nieuwjaar en alle beste wensen voor het nieuwe jaar! 2023 wordt ons alweer zestiende jaar als referentie voor het Spanje nieuws in het Nederlands.

2024 zal opnieuw een uitzonderlijk jaar worden, omdat we dit jaar alweer 16 jaar bestaan en dus alweer 192 maanden, 835 weken en 5844 dagen het actuele nieuws over Spanje schrijven, informatieve artikelen plaatsen en achtergrondinformatie brengen over Spanje.

In 2023 hebben we als nieuwigheid onze rubriek SpanjeRecepten gelanceerd, iets wat door veel lezers gewaardeerd wordt. Verder hebben we op YouTube ons YouTube Shorts kanaal SpanjeQuiz gelanceerd met leuke korte quizvragen over Spanje. Volg ons op ons YouTube Shorts kanaal. Ook kun je ons sinds kort volgen op ons WhatsApp-kanaal waar meer dan 2000 volgers zich hebben aangemeld om op de hoogte te blijven van het actuele Spanje nieuws.

Of je nu een lezer bent van het eerste uur of dat je ons net hebt gevonden op internet, hartstikke bedankt voor jouw steun en het delen van onze berichten en andere websites met je vrienden, familie en natuurlijk andere Spanjeliefhebbers. Als jij het ermee eens bent gaan we nog zeker wel 16+ jaren door!

OVERIGENS wil de redactie van SpanjeVandaag alle lezers bedanken voor de vele nieuwjaarswensen die we via de e-mail hebben ontvangen en de gulle donaties die we hebben binnengekregen via deze pagina, het FORMULIER hieronder of de TIKKIE QR-code die je kunt scannen om via TIKKIE te doneren.

Wij stellen dit zeer op prijs en het geeft ons extra kracht en motivatie om nog meer Spanje nieuws en Spanje wetenswaardigheden te melden de rest van dit jaar en het volgende jaar (en alle jaren die daarop volgen natuurlijk). ¡Muchas gracias!

Total: € -
TikkieImage0708ec88 09d5 4329 bf57 1f791aacca05 1
Ga naar de inhoud