Opening winkelcentrum Málaga Designer Outlet in februari (UPDATE)

Opening winkelcentrum Málaga Designer Outlet in februari
Beeld: Expansion

Opening winkelcentrum Málaga Designer Outlet in februari (UPDATE)

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Op 22 oktober 2019 had het nieuwe Luxe Outlet Center in Málaga open moeten gaan maar dat is nooit gebeurd. Dit nieuwe winkelcentrum met 100 winkels is gelegen naast het reeds bestaande en bekende Plaza Mayor winkelcentrum maar vanwege problemen met de vergunningen en de toegangsweg kon de feestelijke opening op dinsdag 22 oktober niet doorgaan.

Het probleem was dat de toegangsweg nog niet gereed was en om problemen met het verkeer op de MA-20 te voorkomen mocht het nieuwe winkelcentrum niet open. De gemeente mocht de juiste vergunningen niet afgeven voordat het ministerie van Transport en Ontwikkeling toestemming had gegeven. In eerste instantie zou de toegang tot het winkelgebied via de rotonde bij de Parador Golf de Guadalmar voldoende zijn maar dat bleek niet zo te zijn.

UPDATE: Het winkelcentrum gaat op donderdag 13 februari open, dat is twee dagen na publicatie van dit artikel bekend gemaakt.

Nu, drie maanden later, lijkt het erop dat de bouwwerkzaamheden aan de toegangsweg afgerond zijn met twee nieuwe rijbanen op de autoweg van Guadalmar en wacht men op de vergunning van het ministerie van Transport en Ontwikkeling. Als die binnen is kan men groen licht geven waarna het nieuwe designer winkelcentrum eindelijk haar deuren kan openen.

Maar er is nog steeds geen datum bekend dus men dient nog steeds te wachten. Het winkelcentrum is ervan overtuigd dat nog deze maand februari 2020 de deuren van het Málaga Designer Outlet eindelijk open kunnen gaan. 

Als dat gebeurd is kunnen de liefhebbers gaan winkelen in het nieuwe outlet center van de provincie Málaga dat meteen met 100 winkels van o.a. de bekende merken Adidas, Adolfo Domínguez, Brooks Brothers, Calvin Klein, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Lacoste, Levi’s, Maje, New Balance, Polo Ralph Lauren, Puma, Sandro, Scalpers, Tommy Hilfiger, Trussardi, Tumi en Under Armour open gaat voor het publiek.

Het McArthurGlen Designer Outlet is gebouwd als een groot centraal plein met daaromheen gelegen de winkels. Uiteraard zijn er ook bars en restaurants en is er genoeg te doen voor de kinderen. 

Overigens is de outlet bij Málaga gebouwd door dezelfde eigenaar als de Designer Outlet Roermond in Nederland en heeft het Britse bedrijf ook nog outletcentra in o.a. Italië, Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië en Canada. 

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.