Aldi opent nieuwe winkels in het Vega Baja district in Alicante

Aldi opent nieuwe winkels in het Vega Baja district in Alicante
Beeld: 123rf

Aldi opent nieuwe winkels in het Vega Baja district in Alicante

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

ALICANTE – De Duitse supermarktketen Aldi heeft twee maanden geleden een nieuwe supermarkt geopend in de stad Alicante maar daar komen nieuwe winkels bij in het Vega Baja district. Al op 8 februari zal de winkel in San Fulgencio de deuren openen terwijl op maandag 1 februari de vernieuwde Aldi in Orihuela Costa is geopend.

Met de nieuwe Aldi supermarkten zal het totaal winkels in de provincie Alicante op 34 komen. Dat is het meeste aantal winkels in één provincie op Madrid en Barcelona na. 

In de hele Valencia regio zal na de opening van de nieuwe winkels het aantal Aldi vestigingen stijgen naar 58 waarmee de Valencia regio na Andalusië en Catalonië de regio is met de meeste Aldi winkels.

Op dit moment zijn er in Spanje 328 Aldi winkels te vinden wat bijna de helft is van de meer dan 600 Lidl supermarkten in Spanje. Maar als het aan de Aldi ligt moet 2021 afsluiten met 368 winkels wat er 40 meer zijn om zo de afstand op de Lidl, die uiteraard ook nieuwe supermarkten gaat openen, te verkorten.

In 2020 werden de meeste winkels geopend in gebieden met veel inwoners zoals Madrid, Barcelona en Sevilla. Verder werden er 7 supermarkten geopend in Andalusië waar op dit moment met 80 de meeste Aldi winkels te vinden zijn. Madrid is de stad met de meeste Aldi supermarkten, te weten 17.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.