Primark wil voor eind 2021 een winkel openen in Marbella

Primark wil voor eind 2021 een winkel openen in Marbella
Beeld: 123rf

Primark wil voor eind 2021 een winkel openen in Marbella

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Primark gaat uitbreiden en zal een nieuwe vestiging openen in het populaire winkelcentrum La Cañada Shopping in Marbella. De nieuwe Primark van de Costa del Sol moet voor het einde van dit jaar realiteit zijn en in totaal 5.600 m2 winkelruimte hebben.

De populaire Ierse winkelketen Primark heeft toestemming gekregen om drie losse lokalen tot een grote winkel van 5.600 m2 van twee verdiepingen te maken in het winkelcentrum La Cañada Shopping in Marbella.

Primark zal circa 6 miljoen euro investeren in de winkel die in 120 dagen gebouwd moet worden en werk zal creëren voor circa 300 personen.

De nieuwe Primark winkel zal de derde vestiging worden in de provincie Málaga waar al winkels te vinden zijn in het winkelcentrum Larios Centro in Málaga (de op een na grootste van Spanje) en in het winkelcentrum Parque Miramar in Fuengirola.

Primark heeft ook twee winkels in Sevilla, een winkel in Algeciras, een winkel in Almería en een in Roquetas de Mar, een winkel in Cádiz, een winkel in Córdoba en een winkel in Huelva.

Ga naar de inhoud