Search
menu
Search

Deze prefab woning kan al voor 32.000 euro kant-en-klaar geleverd worden in Spanje

Deze prefab woning kan al voor 32.000 euro kant-en-klaar geleverd worden in Spanje
Beeld: A Casa Teva / web

Deze prefab woning kan al voor 32.000 euro kant-en-klaar geleverd worden in Spanje

In het dynamische landschap van de hedendaagse woningmarkt, komen prefab woningen naar voren als een aantrekkelijk alternatief dat de ervaring van het hebben van een eigen huis herdefinieert. Met een verrassend betaalbare startprijs van 32.000 euro, kun je bij het Catalaanse bedrijf A Casa Teva een kleine, maar moderne en volledig ingerichte Mobile Home kopen.

Prefab woningen staan bekend om hun betaalbaarheid, toegeschreven aan de constructie in fabrieken met gestandaardiseerde materialen, waardoor kosten die verband houden met arbeid en transport worden verminderd. Bovendien versnelt hun snelle bouwproces, dankzij de productie van modules in gecontroleerde faciliteiten, het algehele proces.

Een van de belangrijkste voordelen van prefab woningen is de kostenbesparing. Doordat de modules in een fabriek worden geproduceerd, zijn er minder arbeidskosten en kunnen de materialen efficiënter worden gebruikt. Dit resulteert in lagere prijzen voor de koper. Daarnaast zijn prefab woningen ook goedkoper omdat ze minder tijd in beslag nemen om te bouwen, waardoor er minder kosten zijn voor bijvoorbeeld huur van bouwplaatsen en tijdelijke accommodatie voor werknemers.

Een ander voordeel van prefab woningen is de snellere bouwtijd. Doordat de modules in een fabriek worden geproduceerd, kan het bouwproces veel efficiënter verlopen. De modules worden kant-en-klaar naar de bouwplaats gebracht en kunnen daar snel en gemakkelijk in elkaar gezet worden. Dit resulteert in een kortere bouwtijd en dus ook minder kosten.

Voorbeeld: A Casa Teva

Een goed voorbeeld van een prefab woning die economisch en efficiënt is, komt van het in Catalonië gevestigde bedrijf A Casa Teva. Zij bieden model Mobile Home Rupit met een startprijs van slechts 32.000 euro. Het huis bestaat uit verschillende modules die in de fabriek zijn gemaakt en vervolgens op locatie in elkaar zijn gezet. Hierdoor duurt de bouw van dit huis slechts 3 tot 4 maanden, wat aanzienlijk korter is dan bij traditionele bouwmethodes.

De kostenbenadering van A Casa Teva biedt toekomstige eigenaren gemoedsrust door het transport, de montage, de installaties en de meubels op te nemen in de aangekondigde prijs. Bovendien gaat het bedrijf nog een stap verder door hulp te bieden bij het zoeken naar grond en ondersteuning bij het verkrijgen van financiering, waardoor het aankoopproces wordt vereenvoudigd.

Het is belangrijk op te merken dat mobile homes, omdat ze worden beschouwd als roerende goederen, niet hypothecair zijn. A Casa Teva biedt financiële alternatieven die zijn aangepast aan de behoeften van de klanten, waardoor ze hun droom van een eigen prefabwoning kunnen verwezenlijken.

De veelzijdigheid in ontwerp en personalisatie stelt huiseigenaren ook in staat om invloed uit te oefenen op de grootte, het ontwerp en de keuze van materialen van hun prefab woningen, waardoor ze meer controle hebben over het creëren van hun ideale thuis.

mobile home2
Ga naar de inhoud