Man tijdens Halloween doodgeschoten in Málaga

Man tijdens Halloween doodgeschoten in Málaga
Beeld: Twitter

Man tijdens Halloween doodgeschoten in Málaga

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Een man van 28 jaar is overleden nadat hij beschoten was. Hij had volgens sommige berichten vijf kogels in zijn lijf, waarvan er één in zijn hoofd zat. Volgens andere berichtgeving gaat het om drie kogels, waarvan er twee in het hoofd zouden zijn geschoten en één in de borst.  

Dit alles gebeurde in de wijk La Corta in Málaga en het vond plaats na negen uur op maandagavond in de straat calle Titanes. De hulpdiensten ontvingen verschillende telefoontjes waarin een gevecht en het lossen van schoten gemeld werden. De ambulance, lokale Politie en de Spaanse nationale Politie gingen ter plaatse. Ze vonden een jonge man die gewond was door meerdere schoten. Hij werd onmiddellijk vervoerd naar het regionale ziekenhuis van Málaga, maar hij overleed helaas in op de eerste hulp. De artsen konden behalve een vruchteloze poging tot reanimatie niets meer voor hem doen.  

De andere deelnemers aan het gevecht waren nergens meer te bekennen. Er is een onderzoek gestart door de Nationale politie om de gebeurde feiten te achterhalen en te onderzoeken. De politie probeert te achterhalen of er één of meerdere verantwoordelijken zijn voor de dood van de man en probeert daarvoor bewijzen te vinden. Op maandagavond om tien uur zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Dit is de tweede schietpartij in de provincie Málaga in slechts tien dagen. 

Op 22 oktober werd al een jongeman van twintig jaar beschoten. Hij werd geraakt door vier kogels. Dit gebeurde in de gemeente Mijas. Het slachtoffer bevond zich in Doña Lola de Calahonda. De schoten werden gelost door een individu op een motor. De melding van het incident kwam binnen bij de nooddiensten om 22.15 uur. De persoon die de motor bestuurde en het schot loste was volgens bronnen gevlucht in de richting van Fuengirola. Het slachtoffer werd direct overgebracht naar het ziekenhuis Costa del Sol.

salou beach hotel
19-jarige jongen na messteken overleden in uitgaansgebied Salou
Tijdens Halloween is in de populaire badplaats Salou aan de Costa Dorada een 19-jarige jongen overleden nadat hij waarschijnlijk betrokken was bij een vechtpartij en eindigde met diverse messteken.
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud