Search
menu
Search

Bar in Zaragoza betaalt 200 euro als je hun speciale hamburger helemaal opeet

Bar in Zaragoza betaalt 200 euro als je hun speciale hamburger helemaal opeet
Beeld: Foodverzo / instagram

Bar in Zaragoza betaalt 200 euro als je hun speciale hamburger helemaal opeet

Voor culinaire veelvraten bestaat deze maand een bijzondere actie in Zaragoza. Luigi en Mario Rubertone, eigenaars van de bar FoodVerzo in de Arrabal wijk in Zaragoza, betalen maar liefst 200 euro aan hij of zij die hun speciale hamburger helemaal opeet. Een makkie? Of onbegonnen werk?

Vanaf 4 december begint de challenge in bar FoodVerzo. Vandaag kun je echter al een afspraak maken als jij je geroepen voelt. De uitdaging? Een hamburger met frietjes, uienringen en andere toevoegingen met een totaalgewicht van 4,5 kilogram en 3 liter drank eten en drinken binnen het uur en acht minuten. 

Dat klinkt als de maaltijd van een Viking of van een sumoworstelaar uit Texas, niet? Maar nee, het is de uitdaging van Luigi en Mario Rubertone, twee Venezolaanse broers en eigenaars van bar FoodVerzo. Wie binnen de tijd alles op krijgt, betaalt de maaltijd niet en krijgt er bovendien nog eens 200 euro voor ook.

Luigi vertelt dat het brood voor de hamburger zelf gemaakt is. Het vlees wordt op voorhand voorbereid, daarom moet je minstens vijf dagen van tevoren reserveren. De broers kozen voor 1 uur en 8 minuten omdat iemand er al in slaagde binnen die tijd alles op te eten. Dat was Valentín Ferrer, die op Instagram-furore maakte met zijn grote eetopdrachten . Hier zie je zijn stunt in FoodVerzo.

De broers waarschuwen het publiek. “Dit is een klusje voor professionals. Wie niet voorbereid is om op 1 uur 7,5 kilogram aan zijn lichaam toe te voegen, kan ernstig in de problemen komen”. 

Wie niet in de opdracht slaagt, is de broers 130 euro verschuldigd. Dat is de prijs van de hamburger, waar in totaal gemakkelijk 10 personen van zouden kunnen eten zonder met honger achter te blijven. Welk drankje gedronken hoort te worden, kiest de deelnemer trouwens zelf. Het kan water, bier of frisdrank zijn. Voorlopig voorzien de broers geen einddatum voor hun actie. Inschrijven kan via instagram.

Ga naar de inhoud