ACTION heeft eerste winkel in Murcia geopend wat de achtste winkel in Spanje is

ACTION heeft eerste winkel in Murcia geopend wat de achtste winkel in Spanje is
Beeld: Ingezonden / ACTION

ACTION heeft eerste winkel in Murcia geopend wat de achtste winkel in Spanje is

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – Half februari werd in Alcalá de Henares in de Madrid regio de zevende ACTION winkel van Spanje geopend wat ook meteen de eerste winkel buiten Catalonië was. Daar is sinds dinsdag 2 maart 2023 een tweede winkel buiten Catalonië bijgekomen. Het is de achtste winkel in Spanje en de eerste ACTION in de Murcia regio. Deze vestiging is geopend in Alcantarilla en is 1.000 m2 groot.

De inwoners van de Murcia regio kunnen sinds donderdag 2 maart naar de nieuwe ACTION winkel gaan in Alcantarilla. Daar heeft de Nederlandse keten aan de Avenida Príncipe nummer 69 de achtste winkel in Spanje geopend wat de tweede winkel buiten Catalonië is geworden. Op de parkeerplaats in de ACTION in Alcantarilla is plaats voor 66 auto’s terwijl de winkel aan 30 personen werk biedt. 

Het assortiment van de ACTION winkel is hetzelfde als alle andere ACTION winkels in Spanje met meer dan 1.500 van de producten kosten minder dan 1 euro en de gemiddelde prijs van alle producten is minder dan 2 euro. Er zijn 6.000 producten van hoge kwaliteit, verdeeld over 14 productcategorieën (van speelgoed en handwerk tot huishoudelijke producten, tuinieren, doe-het-zelf en voeding), tegen de meest betaalbare prijs.

ACTION in Spanje

Ongeveer één jaar geleden op 17 februari 2022 werd de eerste ACTION winkel in Spanje geopend. Dat gebeurde in Girona. Daarna volgden drie andere winkels in Sabadell (3 maart 2022), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart 2022) en Figueres (14 april 2022). Daarna werd het lange tijd stil maar kreeg de Spaanse ACTION website in september 2022 een nieuwe impuls en kwam er een ACTION-app in Spanje.

Uiteindelijk kwam er op 3 november 2022 een nieuwe ACTION winkel bij in Tarragona wat ook de vijfde ACTION winkel van Catalonië en Spanje werd. Op 16 februari 2023 werd de zesde ACTION winkel geopend in Alcalá de Henares wat de eerste winkel is buiten Catalonië. Deze werd op 2 maart 2023 gevolgd door een tweede winkel buiten Catalonië, de achtste in Spanje en de eerste in de Murcia regio waar Alcantarilla werd gekozen om een ACTION te openen.

Ga naar de inhoud