menu

Rubriek: Murcia

Grote brand op camping in de Mar Menor in de Murcia regio

Grote brand op camping in de Mar Menor in de Murcia regio

Op een camping in de Mar Menor in de Murcia regio zijn in totaal 19 percelen met caravans en bungalows door een uitslaande brand verwoest en moesten tientallen mensen geëvacueerd worden zonder dat er gewonden vielen.

Saoedi-Arabië bouwt de stad Murcia na in de woestijn

Saoedi-Arabië bouwt de stad Murcia na in de woestijn

In Saoedi Arabië wordt gebouwd aan een groots opgezet project dat gebaseerd is op de stad Murcia en de naam ‘The Murcia Project’ heeft gekregen met 14.300 woningen en een kostenplaatje van 700 miljoen dollar.

Britse Mercadona opent vestiging in Murcia

De Britse supermarktketen Tesco heeft als ‘The Food Co’ haar eerste winkel geopend in Murcia waarbij de Spaanse pers spreekt over de Britse Mercadona.

Orka’s voor de kust van Murcia

Voor het eerst is een groep orka’s voor de kust van Cartagena in de provincie Murcia in de Middellandse Zee gezien (foto’s en video’s)

Man filmt eigen dood in Murcia

Een man in Murcia heeft zijn eigen dood gefilmd toen hij per abuis na een worsteling met zijn vrouw dodelijk in nek werd geraakt met een mes.

Plassen in zee levert hoge boetes op in Murcia

MURCIA – De politie van de gemeente San Pedro del Pinatar in de deelstaat Murcia is begonnen met het informeren van de strandgangers dat sommige zaken niet meer getolereerd worden …

Costa Cálida, de vergeten kust van Spanje

MURCIA – Iedereen kent de Costa Brava, Costa Blanca en Costa del Sol waarschijnlijk wel maar wie heeft er wel eens gehoord van de Costa Cálida? Uiteraard de Nederlanders en Belgen …