Netflix heeft de nieuwste versie van de serie Costa!! uitgebracht

Netflix heeft de nieuwste versie van de serie Costa!! uitgebracht
Beeld: Netflix / web

Netflix heeft de nieuwste versie van de serie Costa!! uitgebracht

Heb je zin om weg te dromen naar een zonnige wereld vol zee, zon en romantiek? Dan is de nieuwe Netflix-serie Costa!! perfect voor jou. Deze gloednieuwe serie neemt je mee op een zomers avontuur in Spanje, waar passie, drama en hilariteit centraal staan. Met een cast van charismatische personages en een verfijnd gevoel voor humor belooft Costa!! een onvergetelijke kijkervaring te worden. Het is een beetje kinderachtig en niet realistisch, maar dat maakt het juist zo leuk! Dus pak wat lekkers en geniet van deze heerlijke serie vol zomerse vibes.

De nieuwe Netflix-serie Costa komt 23 jaar na de eerste BNN-serie uit 2001 en later de RTL-serie Costa! De TV-serie. Destijds was dit een vervolg op de succesvolle Costa!-film die in Salou werd opgenomen. Veel huidige Netflix-kijkers waren toen nog niet eens geboren, dus nu is er een vervolg op de serie uit 2001. In 2022 kwam er ook een vervolg op de eerste Costa-film met Costa!!, wat zowel deel 2 van de film als de nieuwe Netflix-serie aangeeft.

De nieuwe Netflix-serie Costa!! belooft een zomers avontuur vol zon, zee, sangria en feesten. De serie is afkomstig uit Nederland en speelt zich af in een populaire nachtclub genaamd club Costa, gelegen in een zonovergoten Spaanse badplaats. In deze opwindende reeks volgen we de avonturen van de medewerkers van de club terwijl ze feesten en genieten van het mooie weer. Het belooft een heerlijke en vermakelijke serie te worden waarbij je helemaal in de zomerse sferen komt!

Thomas is de eigenaar van club Costa en heeft zijn leven gewijd aan het succes van zijn zaak. Zijn club staat garant voor onvergetelijke feesten en trekt een gevarieerd publiek. Hoewel hij geniet van het succes, draait Thomas lange dagen en maakt hij zich zorgen over de toekomst van de club. Wanneer hij ook nog eens geconfronteerd wordt met privéproblemen, stort hij compleet in en belandt hij in een burn-out.

Met Thomas aan de kant, is het aan de jonge en onervaren Pol om de leiding over de club op zich te nemen. Hoewel hij worstelt met onzekerheden, wordt hij gedwongen om snel te leren en de touwtjes stevig in handen te nemen.

Frederique is de flamboyante persoonlijkheid van het team. Haar energieke en uitbundige aanwezigheid zorgt voor de nodige hilariteit en levendigheid in de club. Renzo is de charmante playboy van de groep. Met zijn aantrekkingskracht en zelfverzekerde houding weet hij menig hart te veroveren, maar hij zal moeten leren om ook zijn serieuze kant te tonen. Lena is de mysterieuze serveerster van Costa. Met haar verleidelijke uitstraling en geheimzinnige achtergrond wekt ze de nieuwsgierigheid van zowel haar collega’s als de gasten.

Ondanks alle problemen en uitdagingen waar het team mee te maken krijgt, is er ook nog tijd voor humor, drama en romantiek. De zwoele Spaanse zomer zorgt voor de nodige passie en avontuur, en de onderlinge relaties tussen de personeelsleden worden steeds complexer. Liefdesdriehoeken, gebroken harten en potentiële affaires zorgen voor een scala aan emoties en conflicten. Wie zal zijn hart volgen en wie zal kiezen voor verstandigheid? De kijker wordt meegesleurd in een wervelwind van gevoelens en verrassingen.

Naast het sterke verhaal en de getalenteerde cast, is Costa!! ook een visueel spektakel. De prachtige locaties in Spanje, de kleurrijke decors en de stijlvolle kostuums zorgen voor een zinderende en aantrekkelijke sfeer die perfect past bij de zomerse thematiek van de serie.

Ga naar de inhoud