Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol in Murcia

Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol in Murcia
Beeld: Hip Estates

Het grootste kunstmatige meer van Europa loopt vol in Murcia

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – Onlangs werd het bassin van het grootste kunstmatige meer van Europa voor het eerst gevuld met kristalhelder water. Het spectaculaire meer is maar liefst 16.000 vierkante meter groot en oogt paradijselijk dankzij turquoise lagunes met parelwitte stranden en eilanden met wuivende palmbomen. ‘The Lake’ is dé eyecatcher van het nieuwe ‘Santa Rosalía Lake and Life Resort’ aan de Spaanse Costa Cálida in de autonome regio Murcia dat zijn gasten wil laten genieten van Caraïbische vibes. Geen zorgen, want duurzame filtratiesystemen zorgen voor een efficiënt beheer van water en energie, wel zo belangrijk in deze tijd van droogte.

Het paradijselijke meer biedt voor elk wat wils. Je kan bij de Beach Club relax in een strandstoel blijven hangen, of het water op met een kayak of SUP, of een partijtje beachvolley of petanque spelen bij het strand. Verder nodigen de immense tuinen en moderne faciliteiten van Santa Rosalía Lake and Life Resort uit om te sporten en te ontspannen in het groen. Het resort ligt voorts omringd door golfterreinen, op enkele kilometers van de binnenzee Mar Menor en tussen de pittoreske steden Murcia en Cartagena. ​

Rondom het meer van Santa Rosalía Lake and Life Resort worden luxueuze villa’s en appartementen gebouwd voor een heerlijk eigen paradijs. De eerste villa Almendro is afgewerkt en klaar voor bezichtiging. Hip Estates, reeds 25 jaar een referentie voor Spaans vastgoed, verkocht tal van woningen aan zijn hoofdzakelijk Belgische klanten vanaf de lancering van het revolutionaire project vorig jaar. 

Santa Rosalía Lake and Life Resort werd overigens bekroond als ‘Best mixed use resort development in Spain’ in de European Property Awards 2022. Het resort ligt op 30 minuten rijden van de nieuwe luchthaven van Murcia (Corvera Airport), op amper twee uren vliegen van Brussel, Antwerpen, Charleroi en Oostende. 

Wie interesse heeft in een tweede verblijf in het unieke Santa Rosalía Lake and Life Resort aan de Costa Cálida in Spanje kan contact nemen met Hip Estates via het contactformulier. Een villa Almendro met 3 slaapkamers en 3 badkamers, privé tuin met terras en privé zwembad en dakterras met jacuzzi is al beschikbaar vanaf 376.000 euro.

Over Hip Estates

​Het Belgische vastgoedkantoor Hip Estates, BIV-erkend makelaar, heeft een infokantoor in Schilde en een modelvilla in Alicante. Hip Estates bestaat al 25 jaar en heeft als missie ‘uw droom in Spanje’ waar te maken. Dankzij deze jarenlange ervaring en de zeer persoonlijke omgang met bouwpromotoren en klanten mag Hip Estates zich gerust dé vastgoedspecialist voor Spanje noemen. Meer informatie en aanbiedingen lees je HIER.

  • meer1
  • meer2
  • meer3
  • meer4
  • meer5
  • meer6
Ga naar de inhoud