Search
menu
Search

ACTION heeft nieuwe winkel geopend in Les Gavarres in Tarragona

ACTION heeft nieuwe winkel geopend in Les Gavarres in Tarragona
Beeld: Action

ACTION heeft nieuwe winkel geopend in Les Gavarres in Tarragona

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

TARRAGONA – Goed nieuws voor alle Nederlanders en Belgen die in de provincie Tarragona en aan de Costa Dorada wonen. ACTION heeft op 3 november 2022 een nieuwe winkel geopend in de Catalaanse provinciestad. Het is alweer de vijfde ACTION winkel in Catalonië, tot nu toe de enige regio waar winkels geopend zijn in Spanje.

De nieuwe ACTION winkel is gelegen in de Poligono Les Gavarres, het winkelgebied waar ook de Carrefour, MediaMarkt, Leroy Merlin, Bauhaus, Jysk, Casa etc. te vinden zijn. De alweer vijfde ACTION winkel is 969 m2 groot en biedt werk aan 31 personen. ACTION koos voor deze locatie omdat het centraal ligt, makkelijk te bereiken is met de auto (openbaar vervoer is wat lastiger) en er genoeg parkeerplaatsen zijn.

De ACTION in Tarragona is gevestigd aan de Carretera Reus, Camí III in een pand waar voorheen een Chinese winkel was gevestigd, naast het opvallende SexyToysCenter en dus dichtbij andere bekende winkels zoals eerder vermeld.

ACTION begon 2022 goed met vier nieuwe winkels in Catalonië. De eerste Spaanse ACTION werd geopend in Girona (17 februari) gevolgd door Sabadell (3 maart), L’Hospitalet de Llobregat (17 maart) en Figueres (14 april). Daarna werd het stil tot eind september toen de Spaanse website een nieuwe impuls kreeg en er een Spaanse ACTION-app kwam.

Wij vroegen ons al eerder af of er meer winkels bij zouden komen en een logische stap zouden de Catalaanse provincie Tarragona of Lleida zijn omdat de provincies Barcelona en Girona beiden al twee winkels hebben sinds begin 2022. Dat vroegen wij ook in een interview aan de general Manager van Action Start-Up en verantwoordelijke voor de groei in Spanje Monique Groeneveld wat HIER te lezen is.

action1
We hebben aan Action naar de toekomstplannen voor Spanje gevraagd
ACTION heeft op dit moment vier winkels in Spanje, allemaal in Catalonië, maar wat zijn de toekomstplannen voor Spanje? We hebben een interview gehad met de verantwoordelijke voor Action Spanje.
icoon2022www.spanjevandaag.com
Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?