Opnieuw indignatie vanwege hoge prijzen frisdranken in bar Palma de Mallorca

Opnieuw indignatie vanwege hoge prijzen frisdranken in bar Palma de Mallorca
Beeld: Voorbeeldfoto / 123rf

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

PALMA – Het is opnieuw gebeurd en het lijkt erop dat de eigenaar van een bar in Palma op Mallorca niets geleerd heeft van de slechte kritieken wat betreft de extreem hoge prijzen voor een drankje en hapje. In dit geval gaat het opnieuw om de bar Eloisa Tapas & Copas in de stad Palma waar in juni ook al geklaagd werd over een prijs van 15 euro voor een sinaasappelsap. Dit keer moest de klant 6,50 euro per frisdrank en bier en 7,50 euro per portie patatas bravas betalen.

De bar Eloisa Tapas & Copas is deze zomer beroemd geworden in Spanje en in het buitenland nadat diverse klanten van deze horecagelegenheid die gevestigd is aan de Plaza Porta Pintada, naast de Plaza de España in de stad Palma foto’s hebben geplaatst van de overdreven hoge kassabonnen.

In dit nieuwe geval gaat het om iemand die op 16 november 4 frisdranken, 2 biertjes en 2 porties patatas bravas bestelde en daarvoor 54 euro moest betalen. De drankjes hadden elk een prijs van 6,50 euro terwijl de patatas bravas per stuk 7,50 euro kostten.

Afgelopen juni deelde een andere klant ook al een kassabon met daarop een extreem hoge prijs voor een sinaasappelsap van 15 euro waarna deze klant voor een zumo de naranja en een refresco Coca Cola in totaal 21,50 euro moest betalen. Toen verdedigde de bareigenaar zichzelf door aan te geven dat het om halve liters gaat en dat deze zonder problemen gedronken werden door de klanten.

Ondertussen wordt er op Tripadvisor ook steen en been geklaagd en komt de bar er niet goed vanaf met slechte beoordelingen en ervaringen van andere klanten. Zo maakte een andere Tripadvisor gebruiker ook een foto van zijn kassabon waarop een biertje stond voor 7,50, een Coca Cola Zero voor 5,50 euro en een flesje water voor 3,80 euro. Er zijn echter nog veel meer foto’s van kassabonnetjes te vinden op Tripadvisor.

Op Tripadvisor zijn ook veel negatieve vermeldingen te lezen van Nederlanders en Belgen die in deze bar geweest zijn. Over het algemeen geeft 78% van de gebruikers aan dat het vreselijk is terwijl 9% zegt dat het uitstekend is.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen artikelen

3
Reageer op dit artikel

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Abonneren  
Abonneren op
Pedro

Prijzen te hoog dan is het een ballentent gewoon mijden..! Prijs / kwaliteit moet in balans zijn en blijven..! Zo niet is de eigenaar een uitbuiter en niet serieus en klantvriendelijk..! Horeca is en blijft een bedrijf voor en van mensen. Plezier met bloed zweet en tranen.

erasmodeblanca

Als ik de zaak niet vertrouw vraag ik eerste de prijs alvorens iets te bestellen. Zijn de prijzen te hoog dan vraag ik om de prijslijst en die hebben ze dan zogenaamd niet. Dan afhankelijk van de waarde besluit ik om de zaak aan te geven ja of neen. Dat is weer een dure aangelegenheid: tijdverlies, formulieren invullen, etc. maar vaak krijgt de bar dan wel een boete opgelegd. Ik heb zelfs een bar kunnen sluiten. Maar zoiets doen we natuurlijk niet als we op vakantie zijn en weinig tijd daarvoor hebben. Het beste lijkt me dus wel de zaak… Lees verder »

Godelieve

Ik versta iets niet als je op voorhand weet dat het op Palma of elders zo duur is kijk je toch eerst naar de prijslijst voor je iets besteld! Dan kan je nog altijd ergens anders iets gaan drinken!

Scroll naar top

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.