Opnieuw indignatie vanwege hoge prijzen frisdranken in bar Palma de Mallorca

Oeps ... foto ontbreekt!

Opnieuw indignatie vanwege hoge prijzen frisdranken in bar Palma de Mallorca

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

PALMA – Het is opnieuw gebeurd en het lijkt erop dat de eigenaar van een bar in Palma op Mallorca niets geleerd heeft van de slechte kritieken wat betreft de extreem hoge prijzen voor een drankje en hapje. In dit geval gaat het opnieuw om de bar Eloisa Tapas & Copas in de stad Palma waar in juni ook al geklaagd werd over een prijs van 15 euro voor een sinaasappelsap. Dit keer moest de klant 6,50 euro per frisdrank en bier en 7,50 euro per portie patatas bravas betalen.

De bar Eloisa Tapas & Copas is deze zomer beroemd geworden in Spanje en in het buitenland nadat diverse klanten van deze horecagelegenheid die gevestigd is aan de Plaza Porta Pintada, naast de Plaza de España in de stad Palma foto’s hebben geplaatst van de overdreven hoge kassabonnen.

In dit nieuwe geval gaat het om iemand die op 16 november 4 frisdranken, 2 biertjes en 2 porties patatas bravas bestelde en daarvoor 54 euro moest betalen. De drankjes hadden elk een prijs van 6,50 euro terwijl de patatas bravas per stuk 7,50 euro kostten.

Afgelopen juni deelde een andere klant ook al een kassabon met daarop een extreem hoge prijs voor een sinaasappelsap van 15 euro waarna deze klant voor een zumo de naranja en een refresco Coca Cola in totaal 21,50 euro moest betalen. Toen verdedigde de bareigenaar zichzelf door aan te geven dat het om halve liters gaat en dat deze zonder problemen gedronken werden door de klanten.

Ondertussen wordt er op Tripadvisor ook steen en been geklaagd en komt de bar er niet goed vanaf met slechte beoordelingen en ervaringen van andere klanten. Zo maakte een andere Tripadvisor gebruiker ook een foto van zijn kassabon waarop een biertje stond voor 7,50, een Coca Cola Zero voor 5,50 euro en een flesje water voor 3,80 euro. Er zijn echter nog veel meer foto’s van kassabonnetjes te vinden op Tripadvisor.

Op Tripadvisor zijn ook veel negatieve vermeldingen te lezen van Nederlanders en Belgen die in deze bar geweest zijn. Over het algemeen geeft 78% van de gebruikers aan dat het vreselijk is terwijl 9% zegt dat het uitstekend is.

Ga naar de inhoud