Search
menu
Search

De drie dorpen die kans maken om Ferrero Rocher kerstdorp 2022 te worden

De drie dorpen die kans maken om Ferrero Rocher kerstdorp 2022 te worden
Beeld: Ferrero Rocher

De drie dorpen die kans maken om Ferrero Rocher kerstdorp 2022 te worden

Dit artikel is 1 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Net zoals elk jaar kiest het wereldberoemde chocolade merk Ferrero Rocher tijdens de ‘Gran Fiesta de la Luz’ competitie een dorp uit waar de kerstverlichting op spectaculaire manier zal worden aangedaan. In de editie 2021 wist Peñiscola in Castellón (Valencia regio) te winnen. Maar welk dorp wordt dit jaar de winnaar? Uit zeven kandidaten zijn uiteindelijk drie kanshebbers overgebleven …. Stem jij ook mee?

Het winnende dorp zal niet alleen door Ferrero Rocher geheel aangekleed worden voor de kerst en schitteren met de duizenden kerstlichtjes, maar zal ook op het televisiekanaal Telecinco de plaats zijn waar oud op nieuw wordt gevierd. In de editie 2022 deden tijdens de eerste ronde de volgende dorpen mee: Aínsa (Huesca), Cazalla de la Sierra (Sevilla), Chinchón (Madrid), Mojácar (Almería), Portomarín (Lugo), Santillana del Mar (Cantabrië) en Sigüenza (Guadalajara).

Na de eerste stemming zijn er nog drie dorpen overgebleven die kans maken om door Ferrero Rocher aangekleed te worden en het 2022 kerstdorp te worden. Dat zijn Aínsa (Huesca, Aragón), Mojácar (Almería, Andalusië) en Santillana del Mar (Cantabrië).

Tijdens de tweede stemronde kan tot 11 december gestemd worden op deze drie dorpen waarna op 12 december de winnaar bekend wordt gemaakt. Ook jij als lezer kunt meestemmen door naar DEZE website te gaan. Het motto dit jaar is ‘Junto brillamos más’ ofwel, samen schijnen we meer. Hieronder de videoboodschappen van de drie overgebleven kandidaten.

Ga naar de inhoud