Meisje van 11 jaar baart babyjongen in ziekenhuis Murcia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MURCIA – Een meisje van 11 jaar jong heeft een baby gebaard in een ziekenhuis in de stad Murcia. Het kind werd opgenomen nadat haar ouders haar daar naartoe brachten met “buikklachten”. Op geen enkel moment hebben de ouders en het meisje het medische personeel verteld dat ze zwanger was, of omdat ze dit niet wisten of omdat ze dat niet wilden vertellen. Zowel de jonge moeder als de baby maken het goed.

Afgelopen vrijdag heeft een meisje van slechts 11 jaar jong in het Hospital Virgen de la Arrixaca ziekenhuis in Murcia een babyjongen gebaard. De ouders van het meisje hadden eerder een ambulance gebeld omdat hun dochter “ernstige buikklachten” had. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat de doktoren niet chirurgisch hoefden in te grijpen aangezien het meisje zwanger bleek te zijn. Uiteindelijk werd besloten op natuurlijke weg de baby ter wereld te brengen, aldus de krant La Opinión de Murcia.

Volgens de krant bleek dat het meisje van Boliviaanse afkomst en dochter van Boliviaanse migranten, niet wist dat ze zwanger was. Haar ouders zeggen ook van niets te weten. Zowel de dochter als de ouders dachten dat het meisje ernstige buikklachten had, iets waar ze al dagen last van had. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar hoe en wat over deze zwangerschap.

Een dag nadat zijn jonge dochter was bevallen heeft de vader de politie verteld dat de vader van de baby niemand minder dan de 14-jarige broer van het 11-jarige meisje is.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.