Meisje van 11 jaar baart babyjongen in ziekenhuis Murcia

Oeps ... foto ontbreekt!

Meisje van 11 jaar baart babyjongen in ziekenhuis Murcia

Dit artikel is 6 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – Een meisje van 11 jaar jong heeft een baby gebaard in een ziekenhuis in de stad Murcia. Het kind werd opgenomen nadat haar ouders haar daar naartoe brachten met “buikklachten”. Op geen enkel moment hebben de ouders en het meisje het medische personeel verteld dat ze zwanger was, of omdat ze dit niet wisten of omdat ze dat niet wilden vertellen. Zowel de jonge moeder als de baby maken het goed.

Afgelopen vrijdag heeft een meisje van slechts 11 jaar jong in het Hospital Virgen de la Arrixaca ziekenhuis in Murcia een babyjongen gebaard. De ouders van het meisje hadden eerder een ambulance gebeld omdat hun dochter “ernstige buikklachten” had. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat de doktoren niet chirurgisch hoefden in te grijpen aangezien het meisje zwanger bleek te zijn. Uiteindelijk werd besloten op natuurlijke weg de baby ter wereld te brengen, aldus de krant La Opinión de Murcia.

Volgens de krant bleek dat het meisje van Boliviaanse afkomst en dochter van Boliviaanse migranten, niet wist dat ze zwanger was. Haar ouders zeggen ook van niets te weten. Zowel de dochter als de ouders dachten dat het meisje ernstige buikklachten had, iets waar ze al dagen last van had. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar hoe en wat over deze zwangerschap.

Een dag nadat zijn jonge dochter was bevallen heeft de vader de politie verteld dat de vader van de baby niemand minder dan de 14-jarige broer van het 11-jarige meisje is.

Ga naar de inhoud