skip to Main Content
Meisje van 11 jaar baart babyjongen in ziekenhuis Murcia

Meisje van 11 jaar baart babyjongen in ziekenhuis Murcia

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – Een meisje van 11 jaar jong heeft een baby gebaard in een ziekenhuis in de stad Murcia. Het kind werd opgenomen nadat haar ouders haar daar naartoe brachten met “buikklachten”. Op geen enkel moment hebben de ouders en het meisje het medische personeel verteld dat ze zwanger was, of omdat ze dit niet wisten of omdat ze dat niet wilden vertellen. Zowel de jonge moeder als de baby maken het goed.

Afgelopen vrijdag heeft een meisje van slechts 11 jaar jong in het Hospital Virgen de la Arrixaca ziekenhuis in Murcia een babyjongen gebaard. De ouders van het meisje hadden eerder een ambulance gebeld omdat hun dochter “ernstige buikklachten” had. Eenmaal in het ziekenhuis bleek dat de doktoren niet chirurgisch hoefden in te grijpen aangezien het meisje zwanger bleek te zijn. Uiteindelijk werd besloten op natuurlijke weg de baby ter wereld te brengen, aldus de krant La Opinión de Murcia.

Volgens de krant bleek dat het meisje van Boliviaanse afkomst en dochter van Boliviaanse migranten, niet wist dat ze zwanger was. Haar ouders zeggen ook van niets te weten. Zowel de dochter als de ouders dachten dat het meisje ernstige buikklachten had, iets waar ze al dagen last van had. De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar hoe en wat over deze zwangerschap.

Een dag nadat zijn jonge dochter was bevallen heeft de vader de politie verteld dat de vader van de baby niemand minder dan de 14-jarige broer van het 11-jarige meisje is.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Vraag mij ook af, als de vader geen volwassen man is, of het verkrachting is bijvoorbeeld een vriendje van 11 of 12 jaar ??

  1. Inderdaad.
   Dit is ook een mogelijkheid.
   Misschien allebei beetje naiëf ” een keer kan geen kwaad “.
   Maar denk het echter niet.
   Mocht het een volwassen iemand zijn dan blijf ik bij mijn vorige reactie.

 2. Vraag mij af welk “vriendje” dit gedaan heeft. Is nu toch bekend? Dit 11 jarig kind weet wie de vader is.

 3. Heel kort en bondig; de persoon welke dit kind heeft verwekt,is wel degelijk een verkrachter van een 11 jarig kind en hoort in de gevangenis (in het land van herkomst).

  1. En liefst in het land waar hij de hoogste straf krijgt en waar verblijven in de gevangenis een hel is en nooit meer vrijkomen.
   Zelfs gevangenen hebben een oordeel over kinderverkrachters, en hopelijk laten ze dat vooral merken.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken