Málaga kopieert Canarische Eilanden en zoekt ook naar thuiswerkers

Málaga kopieert Canarische Eilanden en zoekt ook naar thuiswerkers
Beeld: Málaga WorkBay / Twitter

Málaga kopieert Canarische Eilanden en zoekt ook naar thuiswerkers

Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Nu het toerisme helemaal stil is komen te liggen vanwege de corona-pandemie, is men op zoek naar alternatieven om reizigers aan te trekken. Op de Canarische Eilanden werd al een campagne gestart om buitenlandse en Spaanse thuiswerkers en digitale nomaden te lokken en nu doet Málaga hetzelfde en zoekt ook de hoofdstad van de Costa del Sol ‘teletrabajadores’.

De naam van het project is ‘Málaga Workbay’ en dit is de speciale website met alle informatie in het Spaans, Engels en Duits. Málaga WorkBay is de ideale bestemming om professioneel te groeien, in een avant-garde stad, met alle comfort en advies die je nodig hebt voor je professionele ontwikkeling, zo meldt de website die recent gelanceerd werd. 

Volgens de website is Málaga, vanwege de unieke ligging en het mediterrane klimaat, de kosmopolitische sfeer en het brede aanbod aan vrije tijd en cultuur, een van de belangrijkste bestemmingen in Zuid-Europa en een ideale plaats om aan thuiswerken te doen. 

Op de website zijn diverse video’s te zien van thuiswerkers die gekozen hebben voor Málaga waaronder ook de Nederlander Alfhons Gerritsen van het Graphic en webdesign bureau Splez (beetje reclame kan geen kwaad toch?).

LEESTIP:
Tenerife wil dé thuiswerken plaats van Spanje en Europa zijn

Dus, ben jij een thuiswerker of een digitale nomade of kun jij met een computer en internetverbinding overal werken waar je maar wilt, vanaf nu kun je naast de Canarische Eilanden ook kiezen voor de Costa del Sol en dan met name Málaga.

Bekijk HIER de speciale website van Málaga Workbay.

Ga naar de inhoud