Málaga kopieert Canarische Eilanden en zoekt ook naar thuiswerkers

Málaga kopieert Canarische Eilanden en zoekt ook naar thuiswerkers
Beeld: Málaga WorkBay / Twitter

Málaga kopieert Canarische Eilanden en zoekt ook naar thuiswerkers

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – Nu het toerisme helemaal stil is komen te liggen vanwege de corona-pandemie, is men op zoek naar alternatieven om reizigers aan te trekken. Op de Canarische Eilanden werd al een campagne gestart om buitenlandse en Spaanse thuiswerkers en digitale nomaden te lokken en nu doet Málaga hetzelfde en zoekt ook de hoofdstad van de Costa del Sol ‘teletrabajadores’.

De naam van het project is ‘Málaga Workbay’ en dit is de speciale website met alle informatie in het Spaans, Engels en Duits. Málaga WorkBay is de ideale bestemming om professioneel te groeien, in een avant-garde stad, met alle comfort en advies die je nodig hebt voor je professionele ontwikkeling, zo meldt de website die recent gelanceerd werd. 

Volgens de website is Málaga, vanwege de unieke ligging en het mediterrane klimaat, de kosmopolitische sfeer en het brede aanbod aan vrije tijd en cultuur, een van de belangrijkste bestemmingen in Zuid-Europa en een ideale plaats om aan thuiswerken te doen. 

Op de website zijn diverse video’s te zien van thuiswerkers die gekozen hebben voor Málaga waaronder ook de Nederlander Alfhons Gerritsen van het Graphic en webdesign bureau Splez (beetje reclame kan geen kwaad toch?).

LEESTIP:
Tenerife wil dé thuiswerken plaats van Spanje en Europa zijn

Dus, ben jij een thuiswerker of een digitale nomade of kun jij met een computer en internetverbinding overal werken waar je maar wilt, vanaf nu kun je naast de Canarische Eilanden ook kiezen voor de Costa del Sol en dan met name Málaga.

Bekijk HIER de speciale website van Málaga Workbay.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.